Κατέρρευσε πάνω στη σκηνή ο Justin Bieber !

Μετά τα παράπονα των γονέων και των θαυμαστών για τη δίωρη καθυστέρησή του στην προχθεσινή συναυλία στην O2 Arena στο Λονδίνο, μάλλον κάποιοι μάτιασαν τον Justin Bieber!

Ο καναδός pop star κατέρρευσε επί σκηνής, καθώς παρουσίασε δυσκολία στην αναπνοή κατά τη διάρκεια της δεύτερης συναυλίας του στο Λονδίνο, ανέφεραν τα ξημερώματα οι εκπρόσωποί του.

Την είδηση ότι ο Bieber νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο έδωσε εκπρόσωπος του τραγουδιστή, περίπου στις 02.00 τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδας). «Ο Justin λιποθύμησε, έγινε μια 20λεπτη διακοπή της συναυλίας και του χορηγήθηκε οξυγόνο» είπε μία εκπρόσωπος στον Τύπο.

Ο 19χρονος pop star επέστρεψε στην σκηνή μετά την ολιγόλεπτη διακοπή με σκοπό να ολοκληρώσει την συναυλία! Ο ίδιος είπε ότι είναι «ΟΚ» και μπορούσε να το κάνει, ωστόσο ένας έτερος εκπρόσωπός του δήλωσε στο πρακτορείο Reuters ότι ο νεαρός αγνόησε τις εντολές των γιατρών και επέστρεψε στη σκηνή του O2 Arena όπου και τελείωσε την συναυλία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το είδωλο εκατομμυρίων κοριτσιών, δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας πριν από την εμφάνιση του στο Λονδίνο. Η παρουσία του στην πρωτεύουσα της Αγγλίας είναι μέρος της ευρωπαϊκής τουρνέ, που γίνεται στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του.

bieber sick3.jpg

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα