Μπακοδήμου: Νέα κολεξιόν με ανοιξιάτικες δημιουργίες

Η Μαρία Μπακοδήμου τρέχει και δεν φτάνει αυτή την περίοδο. Εκτός από την εκπομπή έχει να προετοιμάσει και τη νέα της κολεξιόν. Εξάλλου η πρώτη στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, μιας και αρκετές φαν των δημιουργιών της επιλέγουν πλέον τα ρούχα της για τις εμφανίσεις τους.

Το πρόσωπο της νέας κολεξιόν της Μαρίας Μπακοδήμου είναι το γνωστό μοντέλο και πρώην Playmate Αναστασία Περάκη. Η Αναστασία είχε συνεργαστεί με την παρουσιάστρια και στην προηγούμενη συλλογή της και εκείνη δεν είχε ενδοιασμούς να την επιλέξει ως το κεντρικό πρόσωπο κι γι’ αυτή την καμπάνια. Η Μαρία Μπακοδήμου άλλωστε στο πρόσωπο της Αναστασίας έχει βρει το ιδανικό μοντέλο για να λανσάρει τα ρούχα της.

Ο φωτογραφικός φακός της «Espresso» βρέθηκε στο στούντιο κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης και όπως μπορείτε να δείτε, το κλίμα ήταν πάρα πολύ καλό. Τη γενική επίβλεψη φυσικά είχε η Μαρία Μπακοδήμου, η οποία θέλει πάντα να τσεκάρει και την παραμικρή λεπτομέρεια για το καλύτερο αποτέλεσμα. Και μπορεί η φωτογράφηση να κράτησε αρκετές ώρες, όμως το αποτέλεσμα δικαίωσε τους πάντες, αφού η Αναστασία Περάκη ανέδειξε ακόμα περισσότερο τις δημιουργίες της παρουσιάστριας.

Η Μαρία Μπακοδήμου μίλησε στην «Espresso» για τη νέα της συλλογή, η οποία μέχρι στιγμής έχει αποσπάσει άκρως κολακευτικά σχόλια: «Μετά την εξαιρετική ανταπόκριση που είχαν τα χειμερινά ρούχα, αν και ακόμα ο καιρός είναι τέτοιος ώστε επιτρέπει να φοριούνται για δυο-τρεις μήνες ακόμη τα χειμερινά ρούχα, θεώρησα ότι δεν είναι απαγορευτικό να προτείνω και ανοιξιάτικες δημιουργίες. Πάντα στην ίδια αισθητική και με την ίδια λογική, ώστε τα πατρόν να ταιριάζουν και σε δύσκολες μεσογειακές φιγούρες».

Μερικά πατρόν που αγαπήθηκαν πολύ επαναλαμβάνονται σε καινούργια υφάσματα. Οι προτάσεις για την άνοιξη περιλαμβάνουν μάξι νεορομαντικά φορέματα που είναι η κυρίαρχη τάση αυτή τη στιγμή και μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες και όλες τις εποχές. Οι επιρροές είναι από τα 70s, αυτή τη φορά με περισσότερο χρώμα, που το αγαπάμε πολύ. Κυριαρχούν το κοραλλί, το πράσινο, το ροζ και το σομόν.

Η μεγάλη ανταπόκριση που έχει από τον κόσμο η κολεξιόν έχει κάνει την παρουσιάστρια να αναζητάει καινούργιες συνεργασίες με πάντα ελληνικές εταιρείες ραφής αλλά και τις ελληνικές εταιρείες που εισάγουν υφάσματα.

Παράλληλα αυτή την περίοδο η Μαρία Μπακοδήμου ετοιμάζει το showroom, όπου οι Ελληνες στυλίστες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν τις νέες συλλογές της παρουσιάστριας.Αξίζει να σημειωθεί ότι η φωτογράφηση έγινε στο στούντιο του Φώτη Καραπιπέρη, ενώ το μακιγιάζ και τα μαλλιά επιμελήθηκε ο Γιάννης Αγγελάκης.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα