Η εγκυμονούσα Kate δείχνει την κοιλιά της

Η Kate ως Δούκισσα του Κέιμπριτζ, έδειξε και δημόσια την κοιλιά της. Μάλιστα η  Kate κρατούσε προστατευτικά την κοιλιά της κι έδειχνε ήρεμη και λαμπερή στην πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά τα Χριστούγεννα.
Επισκέφθηκε ένα από τα ιδρύματα στα οποία είναι προστάτιδα "Δράση για τον εθισμό", όπου συνομίλησε με γυναίκες οι οποίες προσπαθούν να αναρρώσουν και να αποθεραπευθούν από τις εξαρτήσεις τους.
Η επίσκεψη έγινε εν μέσω πολεμικής που δέχεται η ίδια η Kate από τη συγγραφέα Hilary Mantel, ότι είναι μία "πλαστική πριγκίπισσα" και "μηχανοκίνητη", σχεδιασμένη από "μία επιτροπή". Επίσης, την αποκάλεσε "μανεκέν βιτρίνας" με "πλαστικό χαμόγελο" και τη συνέκρινε με τις Anne Boleyn – μία από τις ιστορικές ηρωίδες της Μ.Βρετανίας – και πριγκίπισσα Diana, επιμένοντας ότι και οι δύο είχαν έντονη προσωπικότητα σε αντίθεση με τη νεαρή Δούκισσα του Κέιμπριτζ. "Ο μόνος στόχος και σκοπός της είναι να γεννήσει", τονίζει πικρόχολα η συγγραφέας ενώ χιλιάδες Βρετανοί τέθηκαν προς υπεράσπιση της συζύγου του πρίγκιπα William λέγοντας ότι η Kate είναι ζεστή κι έξυπνη.
Όπως τόνισαν όσες συνομίλησαν μαζί τους, η νεαρή Δούκισσα έχει άγχος για τον τοκετό και το πρώτο της παιδί, κάτι που είναι απολύτως φυσιολογικό για κάθε γυναίκα, ενώ τώρα που διανύει τον τέταρτο μήνα-περίπου- της εγκυμοσύνης της αποκάλυψε ότι συνήλθε από τις βαριές αδιαθεσίες και αισθάνεται πολύ καλύτερα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα