Πέθαναν και τη Ζωζώ Σαπουντζάκη στο Internet

Μετά τον Κώστα Τσάκωνα, κάποιοι κακοθελητές "πέθαναν" τη Ζωζώ Σαπουντζάκη. Αρχικά, παράξενη ανάρτηση στο Facebook έκανε λόγο για το "θάνατο" της γνωστής ντίβας, προκαλώντας έκπληξη και σοκ σε όποιον διάβαζε το άρθρο στο οποίο παρέπεμπε η ανάρτηση. Μέσα στο άρθρο αναφερόταν ότι στο Facebook έχει δημιουργηθεί μια σελίδα για την κ. Σαπουντζάκη με τίτλο "Καλό ταξίδι Ζωζώ Σαπουντζάκη".

Σε έρευνα που έκανα μέσω γκουγκλ, διαπίστωσα ότι δεν υπήρχε καμιά απολύτως αναφορά ότι πέθανε και μπήκα στη σελίδα που ανέφερα προηγουμένως και έγραψα ότι η κ. Ζωζω δεν πέθανε και ότι η σελίδα είναι ψεύτικη.

Οι θρασύτατοι διαχειριστές της σελίδας διέγραψαν το σχόλιό μου και με μπλοκάρισαν για να μην κάνω σχόλια. Παρόλα αυτά, έγινε αντιληπτό ότι πρόκειται για κακόγουστο αστείο.

Έγινε καταγγελία στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και αναμένεται ο εντοπισμός των διαχειριστών της προκλητικής σελίδας. Επίσης, παρατήρησα ότι οι διαχειριστές υβρίζουν τους άλλους χρήστες που κατάλαβαν το βρώμικο παιχνίδι τους και αναρτούν υβριστικά και προκλητικά σχόλια εναντίον των χρηστών αυτών. Ακόμα, οι διαχειριστές της σελίδας αυτής, αναρτούσαν συνδέσμους από διάφορα σάιτ και μπλογκ με αναφορές στο "θάνατο" της Ζωζώς Σαπουντζάκη προσπαθώντας να πείσουν ότι όντως πέθανε. Τέλος, υπήρχε και μια ανάρτηση εδώ στο zoogla.gr που έλεγε ότι η κ. Ζωζώ πέθανε, η οποία ανάρτηση ευτυχώς διεγράφη από τους υπεύθυνους του σάιτ. Δόξα τω Θεώ, η κ. Ζωζώ είναι καλά.

Μέχρι αυτή τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, το CNN συνεχίζει να έχει αμετακίνητη την σελίδα του θανάτου της ηθοποιού (http://ireport.cnn.com/docs/DOC-919408), σημειωτέον ότι το i report του CNN, δημοσιεύει δημοσιογραφικά ρεπορτάζ αναγνωστών και ενίοτε βραβεύεται γι αυτά τα ρεπορτάζ, αναφέροντας ως πηγή τη zougla, με το παρακάτω συγκλονιστικό κείμενο:

"Έφυγε σε ηλικία 79 ετών η Ελληνίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Πριν λίγη ώρα την επισκέφτηκε ο καλός της φίλος, καθώς και συμπρωταγωνιστής της στη παράσταση «Αναζητώντας τον Αττίκ», Άκης Σακελλαρίου. Επικοινωνήσαμε μαζί του και μας είπε ‘’Χτύπησα την πόρτα, δεν άνοιγε. Την πήρα στο κινητό το άκουγα μέσα όμως δεν το σήκωνε, τότε κατάλαβα πως κάτι κακό έχει συμβεί, πήρα φόρα και έσπασα την πόρτα. Όταν μπήκα μέσα μπήκα μέσα βρήκα τη Ζωζώ νεκρή πάνω σε γυάλινα κομμάτια που προέρχονταν από το τραπεζάκι τους σαλονιού της. Δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο είμαι σοκαρισμένος (ακούστηκε λυγμός και έπειτα έκλεισε το τηλέφωνο)’’. Το συμβάν με τα γυαλιά δηλώνει πόσο βασανιστικός ήταν ο θάνατος της.
Νωρίτερα είχε προηγηθεί αποκάλυψη σοκ για τη Ζωζώ την οποία αμφιβάλλω αν γνώριζε κάποιος άλλος. Χαρακτηριστικά ο κ.Σακελλαρίου είπε : ”Αντί να παίρνει ένα ή δύο αντισταμινικά την ημέρα, έπαιρνε 8. Και συγχρόνως έπινε αντιβιοτικά. Της έκαναν το στομάχι σμπαράλια. Αυτό το έμαθα έπειτα από κουβέντα που είχε μαζί της όταν βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Η Ζωζώ πέθανε από πνευμονικό οίδημα. Κατάπιε τη γλώσσα της και έμεινε αβοήθητη. Δεν είχε κάποιον δίπλα της και πέθανε από ασφυξία”,

Η κηδεία της θα γίνει μεθαύριο στη Θεσσαλονίκη, την πόλη στην οποία γεννήθηκε. Εμείς ας ευχηθούμε να αναπαυτεί εν ειρήνη.
Έχει ανοίξει και σελίδα προς τιμήν της στο facebook(Καλό ταξίδι Ζωζώ Σαπουντζάκη).
Πηγή : zougla"
Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα