Τζαβέλλας - Περσάκη: Είναι μαζί;

Τι τρέχει με τον γοητευτικό διεθνή ποδοσφαιριστή και τηγυμνάστρια; Ο Γιώργος Τζαβέλλας και η Μάντυ Περσάκη φαίνεται πως είναι στην αρχή ενός ειδυλλίου, αφού όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές: «Ο έρωτας τους χτύπησε την πόρτα».

«Ο έρωτας με έρωτα περνάει» λέει ένα γνωστό τραγούδι και αυτό ακριβώς συμβαίνει με τον γνωστό ποδοσφαιριστή και -γιατί όχι;- «καρδιοκατακτητή» Γιώργο Τζαβέλλα. Μετά τον πρόσφατο χωρισμό του από το γνωστό μοντέλο Στέλλα Γιαμπουρά, όλα δείχνουν πως μπήκε στην καρδιά του μια άλλη καλλονή από τον χώρο της γυμναστικής. Είναι η Μάντυ Περσάκη, τελειόφοιτος του Πανεπιστημίου Αθηνών του τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, με ειδικότητα στην κολύμβηση, αλλά και διπλωματούχος ναυαγοσώστρια. Το πιλάτες, δε, είναι το μεγάλο της ατού και φέτος την έχουμε δει στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη να ξετρελαίνει τους πάντες με τις «καυτές» ασκήσεις της.

«Ο Γιώργος και η Μάντυ βρίσκονται στην αρχή της γνωριμίας τους και όλα δείχνουν πως πρόκειται για ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι. Ο χρόνος βέβαια είναι αυτός που θα δείξει αν τελικά θα έχει διάρκεια η σχέση τους, και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζει καλά ο Γιώργος, αφού δεν πάει πολύς καιρός που βγήκε από την προηγούμενη του σχέση».

Να θυμίσουμε ότι ο Γιώργος Τζαβέλλας (που ζει στο Μονακό λόγω της ομώνυμης ομάδας στην οποία αγωνίζεται ως αμυντικός) έζησε το καλοκαίρι έναν «φλογερό έρωτα» με τη Στέλλα Γιαμπουρά, χωρίς όμως κανένας από τους δύο να αναφερθεί δημόσια στα αίτια του τέλους της σχέσης τους. Λίγες μέρες πριν από τον χωρισμό τους ο διεθνής ποδοσφαιριστής είχε στείλει -μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook- το εξής… αποκαλυπτικό μήνυμα: «Δεν θα δώσω τη χαρά να ’ναι κοντά μου στα εύκολα… όταν στα δύσκολα απουσιάζει!»

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα