Ο Macaulay Culkin έκανε απόπειρα αυτοκτονίας

Μια κόλαση φαίνεται να ζει το άλλοτε παιδί θαύμα του «Μόνος στο σπίτι» Macaulay Culkin. Μετά το δράμα του από τη φημολογούμενη εξάρτησή του στην ηρωίνη προστίθενται και οι αυτοκτονικές του τάσεις, επιβεβαιώνοντας τις δραματικές εκκλήσεις του πατέρα του που από τον περασμένο Αύγουστο προειδοποιεί ότι η ζωή του γιου του είναι υπό σοβαρό κίνδυνο. Στις αρχές του 2011 η Mila Kunis, σύντροφος του Culkin επί 8 συναπτά έτη, τον εγκατέλειψε λόγω της εξάρτησής του σε ναρκωτικές ουσίες.

Από τότε άρχισε και η κατηφόρα του άλλοτε σταρ, ο οποίος ούτε τη Mila ξεπέρασε ούτε την εξάρτησή του στην ηρωίνη. Μάλιστα, πολλοί τον Αύγουστο ανησυχούσαν ότι οι μέρες ζωής του Macaulay είναι μετρημένες. Σύμφωνα με τη National Enquirer, o νεαρός ηθοποιός που ακόμη εξαργυρώνει την επιτυχία των ταινιών του της παιδικής ηλικίας, φέρεται να βρέθηκε σε κακά χάλια, επιχειρώντας να θέσει τέλος στη ζωή του κι αναφωνώντας «δεν έχω λόγο να ζω». Λέγεται ότι έκανε ένεση ηρωίνης και ήταν αιμόφυρτος, αλλά ευτυχώς από την απόπειρα αυτοκτονίας τον έσωσε μία παρέμβαση την τελευταία στιγμή, όπως αναμεταδίδει το Perez Hilton.

Κοντά του βρέθηκε κάποιος που τον βοήθησε ώστε να μην θέσει τέλος στη ζωή του, αλλά οι φόβοι εντείνονται πως αυτή θα ήταν μόνο μία από αρκετές απόπειρες που είτε προηγήθηκαν είτε θα επακολουθήσουν. Έκκληση απευθύνεται σε φίλους, συγγενείς και γνωστούς ώστε να βοηθήσουν τον Macaulay Culkin να ζητήσει ιατρική βοήθεια αναγνωρίζοντας αρχικά ότι έχει μεγάλο πρόβλημα εξάρτησης ώστε να αποφευχθεί η τραγωδία.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα