Θύμα ληστείας o Γιάννης Πάριος

Θύμα ληστείας έπεσε το μεσημέρι της Δευτέρας στενός συνεργάτης του Γιάννη Πάριου, έξω από το σπίτι του δημοφιλούς καλλιτέχνη.

Όλα έγιναν χθες στις 4.00 το μεσημέρι στη Βούλα, όταν 4 οπλισμένοι ληστές που επέβαιναν σε όχημα έκλεισαν το δρόμο στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο συνεργάτης του Γιάννη Πάριου ο οποίος έπεστρεφε από τα Γιάννενα όπου ο τραγουδιστή του έρωτα έδωσε συναυλία την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου.

Μέσα στο αυτοκίνητο υπήρχε ένας χαρτοφύλακας με χρήματα από την αμοιβή του Γιάννη Πάριου από τη συναυλία κάτι που προφανώς γνώριζαν οι δράστες. Άρπαξαν το χαρτοφύλακα και έγιναν καπνός. Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στο αυτοκίνητο ήταν και ο Γιάννης Πάριος ωστόσο η αστυνομία έως τώρα δεν επιβεβαιώνει κάτι τέτοιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στο αυτοκίνητο ήταν και ο Γιάννης Πάριος ωστόσο η αστυνομία εώς τώρα δεν επιβεβαιώνει κάτι τέτοιο.

Μετά από έρευνα η αστυνομία εντόπισε το εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο των δραστών, ενώ οι ληστές δεν έχουν εντοπιστεί ακόμη. Οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα