Όλες οι λεπτομέρειες για τον γάμο της Κατερίνας Παπουτσάκη

Η ηθοποιός Κατερίνα Παπουτσάκη και ο επιχειρηματίας Παναγιώτης Πιλαφάς ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας τον Αύγουστο στη Δονούσα. Το ζευγάρι είναι τρεις μήνες μαζί και την Τετάρτη 29 Αυγούστου θα ενώσουν μια για πάντα τις ζωές τους. Το μυστήριο θα γίνει σε ένα γραφικό ξωκλήσι στη Δονούσα με φόντο το γαλάζιο του Αιγαίου.

Αμέσως μετά θα ακολουθήσει πάρτι δίπλα στη θάλασσα, με καλεσμένους μόνο τους στενούς τους συγγενείς και τους αγαπημένους τους φίλους. Η όμορφη Κατερίνα δεν θα φορέσει νυφικό, αλλά ένα λιτό άσπρο φόρεμα που θα αναδεικνύει το ωραίο της κορμί. Το ζευγάρι θέλει ένα γάμο μίνιμαλ και απλό.

Φίλοι του ζευγαριού λένε πως η Κατερίνα και ο Παναγιώτης έχουν αποφασίσει ο γάμος τους να είναι ένα μεγάλο γλέντι που θα σημάνει το ευτυχισμένο ξεκίνημα της κοινής τους ζωής.

Οι δυο τους είναι αχώριστοι στην καθημερινότητά τους, ενώ τα βράδια συχνάζουν είτε στο μπαράκι που διατηρεί η Κατερίνα μαζί με τον Χρήστο Φερεντίνο, είτε στο μπαρ του Παναγιώτη που βρίσκεται πολύ κοντά στο μπαρ της αγαπημένης του.

ΠΗΓΗ: Real life

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα