Στην Ακρόπολη χωρίς τον Βon Jovi οι Sambora και Torres

Δύο από τα μέλη του συγκροτήματος Βon Jovi επισκέφθηκαν προχτές το Μουσείο της Ακρόπολης και προκάλεσαν πανικό στους θαυμαστές τους που τους πήραν είδηση. Από την παρέα απουσίαζε ο τραγουδιστής του συγκροτήματος, αφού ήρθε στην Αθήνα την επόμενη μέρα.

Την Τρίτη το μεσημέρι έξω από το Μουσείο της Ακρόπολης σταμάτησε ένα βαν και από μέσα κατέβηκαν δύο άτομα, που αμέσως συγκέντρωσαν όλα τα βλέμματα. Ηταν ο κιθαρίστας Richie Sambora και ο ντράμερ Tico Torres του συγκροτήματος Βon Jovi.

Mε το που έγινε αντιληπτή η παρουσία τους στον χώρο αρκετοί από τους ξένους και Ελληνες επισκέπτες του μουσείου έσπευσαν να τους σφίξουν το χέρι, να τους ζητήσουν αυτόγραφο και να φωτογραφηθούν μαζί τους. Ολοι βέβαια έψαχναν να βρουν τον δημοφιλή τραγουδιστή John Bon Jovi, αλλά -δυστυχώς- δεν ήταν μαζί με τα άλλα δύο μέλη, αφού ήρθε χθες στην Αθήνα.

Ο… πανικός διήρκεσε λίγη ώρα και στη συνέχεια οι δύο μουσικοί -με τη βοήθεια των σωματοφυλάκων τους που απομάκρυναν τον κόσμο από δίπλα τους- περιηγήθηκαν για αρκετή ώρα τους χώρους του μουσείου, θαύμασαν τα εκθέματα και αποχώρησαν για το ξενοδοχείο τους.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα