Χριστούγεννα στο Μέγαρο Μουσικής με τα μεγαλύτερα αστέρια του κλασικού χορού

Αυτά τα Χριστούγεννα, στο Μέγαρο Μουσικής στην Αθήνα, θα βρεθούν δύο μεγάλα ονόματα  του κλασικού χορού, χαρίζοντας στους φίλους του μπαλέτου τις υπέροχες ερμηνείες τους σε ένα από τα ωραιότερα έργα όλων των εποχών, τη «Ζιζέλ».

Ο λόγος για την «απόλυτη πρίμα μπαλαρίνα» των Μπολσόι Σβετλάνα Ζαχάροβα και ο φημισμένος χορευτής του Βασιλικού Μπαλέτου της Αγγλίας Σεργκέι Πολούνιν.

Οι δύο σπουδαίοι χορευτές θα δώσουν τρεις παραστάσεις στην Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη, το Σάββατο 26, την Κυριακή 27 και τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου (στις 20.00), πλαισιωμένοι από τα Κρατικά Κλασικά Μπαλέτα της Μόσχας, το θρυλικό καλλιτεχνικό σχήμα της Ρωσίας που συμπράττει συχνά με μεγάλους καλλιτέχνες διεθνούς φήμης, παραμένοντας πιστό στη στρατηγική των κορυφαίων συνεργασιών του.

Το ελληνικό κοινό, που έχει αγαπήσει την «τσαρίνα» του κλασικού μπαλέτου από τις ιδιαίτερα επιτυχημένες εμφανίσεις της στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια, θα έχει το προνόμιο να απολαύσει τη Σβετλάνα Ζαχάροβα, υπό τους ήχους της γοητευτικής μουσικής του Λούντβιχ Μίνκους, να ενσαρκώνει την αγαπημένη της ρομαντική ηρωίδα, τη Ζιζέλ, έναν ρόλο που έχει σφραγίσει τη λαμπρή σταδιοδρομία της. «Είμαι ενθουσιασμένη που θα χορέψω ξανά στη σκηνή του Μεγάρου το ρόλο της Ζιζέλ, γιατί είναι ο αγαπημένος μου ρόλος. Σας εύχομαι ειρήνη, χαρά, και κάθε αλλαγή να γίνεται για το καλύτερο» αναφέρει απευθυνόμενη στο ελληνικό κοινό η διεθνούς φήμης χορεύτρια για την επικείμενη εμφάνισή της στη χώρα μας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα