Πρεμιέρα απόψε για το πολυαναμενόμενο MAMMA MIA στο Badminton!

Πενήντα τέσσερα εκατομμύρια θεατές, ασταμάτητες παραστάσεις σε περισσότερες από 40 χώρες και στις έξι ηπείρους, 2 δισεκατομμύρια δολάρια εισπράξεις παγκοσμίως, χωρίς να συμπεριλαμβάνεται η τεράστια επιτυχία της κινηματογραφικής μεταφοράς: το MAMMA MIA! είναι το απόλυτο-μιούζικαλ φαινόμενο της τελευταίας δεκαπενταετίας.

Το MAMMA MIA! παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το 2008 στη σκηνή του Badminton, αφήνοντας έκθαμβο το κοινό με την ενέργεια, το κέφι,την πρωτοτυπία και βέβαια τη σπουδαία μουσική του – τα λατρεμένα ποπ διαμάντια των ΑΒΒΑ.

Το 2015, το μιούζικαλ - σταθμός επιστρέφει θριαμβευτικά στο Badminton από 8 έως 18 Οκτωβρίου, για να χαρίσει για δεύτερη φορά στους Έλληνες θεατές τη λάμψη και τη μαγεία του με μία εκθαμβωτική παραγωγή, ακριβώς ίδια με αυτές που παρουσιάζονται, ακόμη και σήμερα με καθημερινές sold out παραστάσεις, στο Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη!

Το MAMMA MIA! μάς μεταφέρει στον παράδεισο ενός αιγαιοπελαγίτικου νησιού και αφηγείται την ιστορία μιας μητέρας και μιας κόρης. Η κόρη, λίγο πριν το γάμο της, προσπαθεί να ανακαλύψει ποιος από τους τρεις παλιούς συντρόφους της μητέρας της είναι ο πραγματικός πατέρας της.

Η ευρηματική πλοκή «μπλέκεται» με τα κλασικά τραγούδια των ABBA υφαίνοντας μια πανέξυπνη, ξεκαρδιστική και πέρα για πέρα απολαυστική παράσταση, που έχει κυριολεκτικά κατακτήσει ολόκληρη την υφήλιο.

Μετά το Badminton, από τις 28 Οκτωβρίου έως 8 Νοεμβρίου 2015, το ΜΑΜΜΑ ΜΙΑ! θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Εισιτήρια:

www.abcd.gr | www.viva.gr | 210-8840600 |

καταστήματα Public, Media Markt, Ianos, Παπασωτηρίου, SevenSpots, Reload


Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα