"Αντρες έτοιμοι για όλα" από Οκτώβριο στο θέατρο "Λαμπέτη"

Η παράσταση «Αντρες έτοιμοι για όλα» που θα ανέβει από το τέλος Οκτωβρίου στο θέατρο «Λαμπέτη» παραπέμπει στο φιλμ «Full Monty» που είδαμε το 1997 στον κινηματογράφο, αλλά εδώ δεν πρόκειται για θεατρική μεταφορά της ταινίας. Δέκα χρόνια πριν από την προβολή της ταινίας και συγκεκριμένα το 1987 στη Νέα Ζηλανδία, οι συγγραφείς Stephen Sinclair και Anthony McCarten είχαν παρουσιάσει μια κωμωδία με το ίδιο ακριβώς θέμα με τον τίτλο «Ladies Night».

Το επιτυχημένο συγγραφικό δίδυμο Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα ανέλαβε την απόδοσή της στα ελληνικά και θα σκηνοθετήσει την παράσταση που θα ανέβει τη χειμερινή σεζόν με τους Κώστα Κόκλα, Θανάση Ευθυμιάδη, Γιάννη Τσιμιτσέλη, Κώστα Ευριπιώτη και Μάνο Ιωάννου, οι οποίοι θα ζωντανέψουν στο σανίδι την αντροπαρέα του έργου. Το έργο διαδραματίζεται σε μια επαρχιακή πόλη όπου η αντροπαρέα, που δοκιμάζεται από πολλά και πολλαπλά οικονομικά προβλήματα, αποφασίζει να τα λύσει με έναν πρωτότυπο τρόπο.

Η απελπισία οδηγεί έναν καφετζή, έναν ταξιτζή, έναν δημοτικό υπάλληλο, έναν φούρναρη και έναν σπουδαστή να γίνουν στρίπερ. Η παράδοξη επιλογή τους να βγάλουν χρήματα χορεύοντας γυμνοί αναστατώνει τη ζωή τους, τη μικρή πόλη και τις γυναίκες τους (αντιστοίχως: Μαίρη Σταυρακέλλη, Ευαγγελία Μουμούρη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Μαρία Φιλίππου και Νίκη Λάμη).

Αντρες έτοιμοι για όλα! Πέντε Ελληνάρες που ξεπερνούν τον εαυτό τους σε μια καινούργια απολαυστική διασκευή του γνωστού μας θέματος. Τα σκηνικά της παράστασης θα φιλοτεχνήσει η Μαίρη Τσάγγαρη, τα κοστούμια θα σχεδιάσει η Εβελυν Σιούπη και τους φωτισμούς θα επιμεληθεί ο Χρήστος Τζιόγκας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα