Πριεμιέρα "Σ’ αγαπώ αλλά…" στο θέατρο "Αθηνά"

Το ζήτημα του γάμου και του διαζυγίου και της εξέλιξης των σχέσεων στο πέρασμα του χρόνου κέρδισε θερμό χειροκρότημα με τον κωμικό και έξυπνο τρόπο που παρουσιάστηκε.

Στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Σ’ αγαπώ αλλά…» στο θέατρο «Αθηνά» βρέθηκαν άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό χώρο και απόλαυσαν τους πρωταγωνιστές Μαριάννα Τουμασάτου, Αλέξανδρο Σταύρου, Ιωσήφ Μαρινάκη και Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Η παράσταση του Γιώργου Βάλαρη και του Στέλιου Παπαδόπουλου είναι μια ξεκαρδιστική διαδραστική κωμωδία που κέρδισε την αγάπη του κόσμου από την πρώτη στιγμή και συνεχίζει δυναμικά.

Ανάμεσα σε αυτούς που παρακολούθησαν το έργο διακρίναμε την Πέγκυ Ζήνα, τον Τρύφωνα Σαμαρά, την Ελενα Ακρίτα με τη μητέρα της, τη Μάρθα Καραγιάννη, τη Ζέτα Δούκα, τη Νικολέττα Καρρά, τη Χριστίνα Παππά, τον Παναγιώτη Πετράκη, τη Μίνα Ορφανού, τη Μάρθα Καραγιάννη, την Ελισάβετ Μουτάφη, την Αννα Αδριανού, την Κατερίνα Τσάβαλου, τον Δάνη Κατρανίδη, τον Θανάση Ευθυμιάδη με την Αννα Δημητρίεβιτς, την Τζέσυ Παπουτσή, την Κωνσταντίνα Μιχαήλ κ.ά.

Ολοι γέλασαν με τα χιουμοριστικά και αμείλικτα ερωτήματα της παράστασης, όπως: Μπορεί μια τρίχα να φέρει τα πάνω κάτω σε ένα λαϊκό ζευγάρι από το Μενίδι ύστερα από 18 ολόκληρα χρόνια γάμου;

Της ζήλιας τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και γελά; Ενα οικόπεδο μπορεί να σπάσει μια κουμπαριά; Ενα γιαπί στους Θρακομακεδόνες μπορεί να φτάσει στα άκρα ένα φαινομενικά τέλειο ζευγάρι μεγαλοδικηγόρων; Ερωτήματα και απαντήσεις με συγκίνηση, τρυφερότητα, γέλιο, ανατροπές.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα