Η δίαιτα της Ελένης Πετρουλάκη

Όλοι αναρωτιούνται πώς έχει καταφέρει να είναι τόσο αδύνατη, παρόλο που έχει γεννήσει εδώ και μερικούς μήνες. Η ίδια, μιλώντας σε γνωστό εβδομαδιαίο περιοδικό, αποκαλύπτει:

«Μετά τη γέννα των διδύμων, ακολουθώ περιοδικά μια διατροφή εννέα ημερών, όπου τις πρώτες 6 μέρες το κυρίως φαγητό είναι το βραδινό, ενώ μετά είναι το μεσημεριανό. Τον πρώτο μήνα μόνο έχασα 4 κιλά, ενώ σε συνδυασμό με το καινοτόμο πρόγραμμα Pace, ένα είδος δυναμικής κυκλικής προπόνησης που συνδυάζει καρδιοαναπνευστική ενίσχυση και μυϊκή ενδυνάμωση, το οποίο έφερα και εφαρμόζω στην Ελλάδα τον τελευταίο χρόνο, το σώμα μου μεταμορφώθηκε και μου προσφέρει υγεία και ευεξία. Ποιο είναι το μυστικό: Μέσα σε 30 λεπτά ενεργοποιείται ο οργανισμός μας και συνεχίζει να καίει λίπος έως και 24 ώρες μετά την άσκηση, ακόμα και κατά τη διάρκεια του ύπνου!» δηλώνει η sexy γυμνάστρια στο περιοδικό «People», ενώ δεν διστάζει να αποκαλύψει τη δίαιτά της.

ΠΡΩΙΝΟ: 1 φρυγανιά ολικής άλεσης, 2 κ.σ. cottage cheese, 1 φέτα γαλοπούλα και φέτες ντομάτας ή δημητριακά ολικής άλεσης Fitness με γάλα 1,5% λιπαρά

ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ: 1 ζελέ light και ένα φρούτο ή μπάρες δημητριακών Fitness η ξερά δαμάσκηνα Καλιφόρνιας.

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ: Ζυμαρικά ολικής άλεσης με ελαφριά κόκκινη σάλτσα ή μια ομελέτα ή 120 γραμ.. Φιλέτο μοσχαρίσιο και 2 φλιτζ. πράσινη σαλάτα.

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ: 1 ζελέ ή φρούτο, όπως αχλάδι, μήλο ή μπανάνα.

ΒΡΑΔΙΝΟ: 1 γιαούρτι ή μία σαλάτα με τόνο ή ψωμάκι ολικής άλεσης με 1 φέτα άπαχο ζαμπόν γαλοπούλας και 1 φέτα τυρί μοτσαρέλα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα