Τέλος στη φουσκωμένη κοιλιά με έξι εύκολα μυστικά

Το να χάσεις κιλά χρειάζεται χρόνο, αφοσίωση και τη διάθεση να υιοθετείς μικρές συνήθειες που βοηθούν τον μεταβολισμό σου να απαλλαχτεί από τοξίνες και λίπη. Με τους παρακάτω εύκολους τρόπους, που καταπολεμούν την φουσκωμέη κοιλιά θα νιώθεις λίγο πιο ελαφριά κάθε μέρα. Να, τι πρέπει να κάνεις...

Το πρωί...

Πιες ζεστό νερό με λεμόνι
Μια μικρή κούπα από ζεστό νερό με σταγόνες λεμονιού ξυπνά το πεπτικό σου σύστημα και ενεργοποιεί τον οργανισμό σου. Αν δεν σου αρέσει η γεύση του μπορείς να δοκιμάσεις πράσινο τσάι με λεμόνι.

Απέκλεισε τα γαλακτοκομικά προϊόντα
Πολλοί άνθρωποι ταλαιπωρούνται από φούσκωμα μετά την κατανάλωση γαλακτοκομικών προϊόντων. Αν νιώθεις και εσύ το ίδιο πρέπει να αποκλείσεις το γιαούρτι και το γάλα από το πρωινό σου γεύμα.

Δοκίμασε ένα τροπικό σνακ!
Και ο ανανάς και η παπάγια περιέχουν ένζυμα, που αποτρέπουν το φούσκωμα στο σώμα, καθώς επιταχύνουν την πέψη και διασπούν την πρωτεΐνη. Φάε ένα μπολ με ανανά και παπάγια και ένα smoothie καρύδας πριν το μεσημεριανό σου.

Όλη μέρα...

Ρίξε ρυθμούς
Το να τρως πολύ γρήγορα παγιδεύει τον αέρα στον σώμα σου και δημιουργεί το αίσθημα φουσκώματος. Μάσησε αργά και καλά τις τροφές που καταναλώνεις και μην βιάζεσαι.

Μην μασάς τσίχλες
Το ότι η τσίχλα μπορεί να σε βοηθήσει σε ένα βαρύ στομάχι είναι μύθος. Όχι, μόνο δεν βοηθά, αλλά με τις επιπλέον ποσότητες αέρα που θα λάβεις θα νιώσεις ακόμα χειρότερα. Επιπλέον οι τσίχλες περιέχουν ζάχαρη, που χειροτερεύουν το συναίσθημα του φουσκώματος στην κοιλιά.

Πιες περισσότερο νερό
Ναι, το νερό βοηθά τον οργανισμό σου να αποβάλλει τοξίνες και άλατα τα οποία ευθύνονται για τη φουσκωμένη σου κοιλιά. Έχε πάντα μαζί σου ένα μπουκάλι νερό και πιες ικανοποιητικές ποσότητες καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.
Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα