Τα τατουάζ πλέον θεωρούνται λιγότερο σeξι. Τι συμβαίνει όταν τα χτυπάς;

Φαίνεται πως τα τατουάζ χάνουν τη γοητεία τους, με τον αριθμό των ανθρώπων που τα βαθμολογούσαν ως σέξι να έχει μειωθεί τα τελευταία 10 χρόνια.

Μόνο ένα ποσοστό 5% που δεν έχει καθόλου τατουάζ πιστεύει, σύμφωνα με έρευνα του 2012, ότι κάνουν έναν άνθρωπο πιο σέξι. Το αντίστοιχο ποσοστό το 2003 ήταν 8%, σύμφωνα με στοιχεία που συλλέγονται στις ΗΠΑ.

 



Στα polls που διενεργήθηκαν στις ΗΠΑ το 2003, το 2008 και το 2012, καταγράφεται πτώση του αριθμού των ανθρώπων που πιστεύουν ότι τα τατουάζ κάνουν πιο σέξι έναν άνθρωπο.

Ακόμα και άνθρωποι που έχουν τατουάζ πιστεύουν ότι είναι λιγότερο σέξι τώρα από ό,τι το 2003.

Βέβαια, σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, ένα τατουάζ σε κάνει να δείχνεις πιο δυνατός.



Ο αριθμός των ανθρώπων χωρίς τατουάζ που πιστεύουν ότι κάνουν κάποιον να δείχνει πιο επαναστάτης έχει μειωθεί, αλλά εξακολουθεί να είναι περίπου στο 50%.

Αντίθετα, μόνο το ένα τέταρτο των ανθρώπων με τατουάζ αναφέρουν ότι τους κάνουν να αισθάνονται πιο επαναστάτες.



Όσο πάλι οι άνθρωποι μεγαλώνουν, εμφανίζονται μετανιωμένοι για την επιλογή τους με τους νέους κάτω των 25 ετών να αντιμετωπίζουν πιο χαλαρά την τέχνη στο δέρμα τους.

Πολλοί είναι αυτοί που έχουν πάρει την απόφαση να κάνουν ένα ή περισσότερα τατουάζ, αλλά υπάρχουν και αυτοί που θέλουν... αλλά το σκέφτονται.

Είτε γιατί δεν είναι σίγουροι ότι θέλουν να έχουν μια "ζωγραφιά" πάνω στο σώμα τους για πάντα, είτε γιατί τους φοβίζει η διαδικασία.

Στο βίντεο θα δείτε τι ακριβώς συμβαίνει όταν η βελόνα μπαίνει στο δέρμα, πώς απλώνεται το χρώμα... και όλα αυτά σε εξαιρετικά αργή κίνηση.

Πηγή: Mirror

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα