Οι παντελόνες είναι στη μόδα φέτος την Άνοιξη! Τολμήστε τες!

Ένα από τα πιο άνετα και δροσερά outfits που θα μας συντροφεύσουν στις φετινές ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές βόλτες μας είναι τα αγαπημένα μας palazzo pants ή όπως είναι ευρέως γνωστές τις αγαπημένες μας παντελόνες.

Όπως έχουμε πει πολλές φορές στο παρελθόν, οι κομψές παντελόνες κολακεύουν τόσο τις καλλίγραμμές όσο και τις πιο γεμάτες σιλουέτες. Μπορούν να φορεθούν τις περισσότερες ώρες της ημέρας ενώ παράλληλα μπορούν να συνδυαστούν με όλων των ειδών τα παπούτσια ανάλογα με την περίσταση που θα παρευρεθούμε.

Ας πάρουμε όμως σήμερα ιδέες για το πώς μπορούμε να βάλουμε τα palazzo pants στην ανοιξιάτικη καθημερινότητα μας!

Συνδύασε την λευκή σου παντελόνα με ένα loose sweater σε off white απόχρωση!

Το λευκό χρώμα είναι ένα χρώμα απόλυτα εναρμονισμένο με τις περιόδους της Άνοιξης και του Καλοκαιριού. Τί θα έλεγες λοιπόν αν συνδυάζες το λευκό palazzo pants με ένα loose sweater σε off white απόχρωση?

Οι ψηλόμεσες παντελόνες φέτος είναι περισσότερο από ποτέ άλλοτε στην μόδα!

Φέτος περισσότερο από ποτέ άλλοτε, οι ψηλόμεσες παντελόνες κυριαρχούν στις ανοιξιάτικες εμφανίσεις μας. Μπορείς λοιπόν να συνδυάσεις την navy παντελόνα σου με ένα ριγέ τοπ και να σπάσεις την μονοτονία του συνόλου με μία clutch bag σε κόκκινο χρώμα.

Τα floral prints είναι ένα από τα πιο δυνατά fashion trends και για τη φετινή Άνοιξη!

Τα floral prints είδαμε να κερδίζουν το ενδιαφέρον μας πέρυσι την Άνοιξη και Καλοκαίρι και φέτος μονοπωλούν το ενδιαφέρον και την προτίμηση μας. Βάλε λοιπόν τη φετινή Άνοιξη, την τάση του floral επάνω σου επιλέγοντας μία floral παντελόνα.

Κομψή επιλογή για look γραφείου!

Οι κομψές παντελόνες αποτελούν πολύ chic επιλογή για look γραφείου. Συνδύασε την παντελόνα σου με πουκάμισο και ζακέτα σε παστέλ αποχρωση και απογείωσε το look σου με ένα statement κολιέ.
Εάν είσαι λάτρης των χρωμάτων, προτίμησε μια παντελόνα σε έντονη απόχρωση της χρωματικής παλέτας!

Τα έντονα χρώματα την περίοδο της Άνοιξης έχουν την τιμητική τους! Τί θα έλεγες λοιπόν, να επέλεγες μια κομψή παντελόνα σε έντονη απόχρωση της χρωματικής παλέτας όπως αυτή του πράσινου?

Εσείς κορίτσια, θα προτιμήσετε φέτος τις παντελόνες για τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σας? Πείτε μας την άποψη σας αφήνοντας ένα comment ή επικοινωνώντας μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Δείτε φωτογραφίες στο brandsgalaxyfashion.com

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα