Πως θα αποκτήσετε επίπεδη κοιλιά

Η κοιλιά είναι ένα σημείο του σώματός σας που θέλετε να είναι γυμνασμένο. Ιδανικό φυσικά είναι να έχετε κοιλιακούς, ωστόσο δεν είναι εύκολο να τους αποκτήσετε.

Για να κάνετε την αρχή ξεκινήστε καίγοντας το περιττό λίπος. Επιλέξτε την κλασσική αερόβια άσκηση, που είναι το τρέξιμο και ακολουθήστε τα παρακάτω tips για να κάψετε το περιττό λίπος στην κοιλιά σας.

Αλλάξτε το βήμα σας: Κάθε φορά που αλλάζετε το βήμα σας (επιταχύνετε ή επιβραδύνετε) ενεργοποιείτε το μεταβολισμό σας και μειώνετε το πάχος στην κοιλιά σας. Προσπαθήστε ανά περιόδους να αλλάζετε το ρυθμό τρεξίματός σας.

Πηγαίνετε λίγο πιο μακριά: Δυστυχώς για να πετύχετε κάτι χρειάζεται κόπο.

Όταν πρέπει να χάσετε περιττό βάρος πρέπει να προσπαθείτε περισσότερο από τις υπόλοιπες ημέρες που απλά κάνετε την γυμναστική σας ως ρουτίνα.
Υπολογίστε ότι 5 λεπτά παραπάνω τρεξίματος καίνε περίπου 45 θερμίδες. Όταν θέλετε να χάσετε πάχος στην κοιλιά, σκοπός σας είναι να κάψετε όσες περισσότερες θερμίδες μπορείτε.

Ψηλά τα γόνατα: Όταν προσπαθείτε να χάσετε γενικά βάρος, θα χάσετε και από την κοιλιά σας.

Τρέχοντας με τα γόνατα ψηλά και έχοντας ίσιο τον κορμό σας γυμνάζετε τους μύες των ποδιών σας και παράλληλα τους κοιλιακούς σας. Όσο πιο ψηλά τα σηκώνετε, τόσο καλύτερο το αποτέλεσμα.

Πηγή: jenny.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα