Απεργία από σήμερα στα μέσα ενημέρωσης

«Ρολά» κατεβάζουν από σήμερα και μέχρι τις 06:00 το πρωί της Δευτέρας κανάλια, ραδιόφωνα και εφημερίδες, αφού οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ έχουν κηρύξει δύο 48ωρες κυλιόμενες απεργίες ζητώντας την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.

Κατά την διάρκεια της απεργίας δεν θα μεταδοθούν δελτία ειδήσεων και καμία δημοσιογραφική και ενημερωτική εκπομπή, δεν θα εκδοθεί κανένα Δελτίο Τύπου και από την Παρασκευή, 8 Απριλίου, και τις επόμενες ημέρες της απεργίας δεν θα κυκλοφορήσει καμία εφημερίδα.

Την Παρασκευή στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση των εργαζομένων σε όλα τα μέσα ενημέρωσης έξω από τα γραφεία της ΕΣΗΕΑ και θα ακολουθήσει πορεία στη Βουλή και το υπουργείο Απασχόλησης.

Πάντως, σήμερα κυκλοφόρησαν οι κυριακάτικες εφημερίδες «Εθνος», «Βήμα», «Πρώτο Θέμα», «Real News», «Ριζοσπάστης», «Παρόν», «Παρασκήνιο», «Aρθρο» και «Πριν», ο «Αδέσμευτος Τύπος» έβγαλε Σαββατοκυριακάτικη έκδοση, ενώ κυκλοφόρησαν οι σαββατιάτικες «Ισοτιμία», «Κόσμος του Επενδυτή» και «Ημερησία». Οι εφημερίδες «Καθημερινή», «Δημοκρατία» και «Ελεύθερος Τύπος» κυκλοφόρησαν και με προσφορές της Κυριακής, η «Espresso» με το ένθετο της Παρασκευής, η «Ελευθεροτυπία» και η «Αυγή» κυκλοφόρησαν τις κανονικές τους εκδόσεις, ενώ δεν εκδόθηκαν οι «Αποκαλύψεις», «Kυριακάτικη Eλευθεροτυπία» και «Aυγή».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα