Καυγάς Σάκη Ρουβά - Θεοφάνους στο X Factor

Για ακόμα μία φορά άναψαν τα αίματα στο liveτου «XFactor» μόνο που αυτή τη φορά στόχος του Γιώργου Θεοφάνους δεν ήταν ο Νίκος Μουρατίδης, αλλά ο Σάκης Ρουβάς. Ο τραγουδιστής - παρουσιαστής ζήτησε από τον συνθέτη - κριτή να αφήσει τα «καρφιά» και να κάνει κριτική στην Νίκη Πόντε για την εμφάνισή της κάτι που τον έβγαλε από τα ρούχα του!

Η Νίκη τραγούδησε το «Bad» του Michael Jackson και ο Θεοφάνους ήταν άκρως καυστικός: «δεν μπορούσα να πάρω τα μάτια μου από πάνω σου, μπορούσα όμως να πάρω τα αυτιά μου, όσο κακό κι αν σου ακούγεται αυτό», της είπε και η νεαρή βούρκωσε.

Ούτε αυτό στάθηκε ικανό να σταματήσει τον «τυφώνα Θεοφάνους», που συνέχισε: «έχεις συνηθίσει να ακούς καλά λόγια προφανώς... φίλοι, γνωστοί, δάσκαλοι, κριτές. Όλοι τους! Μόλις σου πει κάποιος κάτι κακό κλαις! Τι είναι αυτό καινούργιο;».

Κι αν νομίζατε ότι σταμάτησε, κάνετε λάθος! «Ήρθα στην πρόβα το απόγευμα και σου είπα δύο πράγματα. Από εκείνη την ώρα, ήρθαν 15 άνθρωποι να μου πούνε γιατί μίλησες στην Νίκη έτσι. Τι σημαίνει γιατί μίλησες στην Νίκη έτσι;», συνέχισε.

«Γιώργο κάνεις μια συζήτηση που δεν είναι της ώρας», είπε ο Σάκης σε μια προσπάθεια να ηρεμήσει τα πνεύματα και ο κριτής να σταματήσει να «πυροβολεί» την Νίκη.

«Τι σχέση έχεις εσύ με την ώρα;», του απάντησε ο συνθέτης - κριτής και ο τραγουδιστής, φανερά ενοχλημένος, απάντησε: «εγώ θα σου πω τι είναι της ώρας τώρα. Πες μου πως σου φάνηκε η Νίκη πάνω στη σκηνή»

Ο Θεοφάνους επανέλαβε πως δεν του άρεσε και ο Σάκης του είπε ορθά - κοφτά: «ωραία, ευχαριστώ! Έχεις κάτι άλλο να πεις;». Ο κριτής συνέχισε να λέει τι έγινε στην πρόβα, οπότε ο παρουσιαστής επανέλαβε πως όσα έγιναν στην πρόβα δεν έχουν σχέση με αυτό που έγινε στο live.

«Μπορώ κι εγώ να το παίξω αλλιώς, αλλά δεν θα το κάνω αυτό», είπε ο Θεοφάνους και ο Σάκης τον ρώτησε αν τελείωσε με την κριτική του. «Ναι» ήταν η απάντηση του κριτή, «ευχαριστώ» του είπε ο Σάκης και συνέχισε με τους υπόλοιπους της επιτροπής.

Είδες νεύρα ο κριτής που έμεινε χωρίς παίκτη από την ομάδα του στην τελική ευθεία του talent show; Α πα πα... χολή!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα