Dancing with the stars με αποχώρηση Γαρδέλη

Για άλλη μια φορά τα «αστέρια» χόρεψαν στο 10ο live του «Dancing with the stars» με παρουσιάστρια την εκπληκτική Ζέτα Μακρυπούλια. Άλλη μία Κυριακή, λοιπόν, το show του Ant1 μονοπώλησε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Τα 4 ζευγάρια διαγωνίστηκαν σε δύο χορούς.

Στην πρώτη τους εμφάνιση παρουσίασαν μια χορογραφία freestyle, ενώ στη δεύτερη ένα χορό που είχαν χορέψει και στο παρελθόν.
Η πρόοδος όλων ήταν εμφανέστατη και η κριτική επιτροπή δεν ήταν φειδωλή με τα δεκάρια.
Η Έρρικα και ο Θοδωρής στον πρώτο τους χορό άκουσαν εξαιρετική κριτική και συγκέντρωσαν 38 βαθμούς. Την ίδια βαθμολογία απέσπασαν και στη δεύτερη εμφάνισή τους με το quickstep!

Η Ματθίλδη και ο Ρίχαρντ στην πρώτη τους εμφάνιση κατάφεραν ό,τι δεν είχε καταφέρει κανείς μέχρι τώρα στο «Dancing with the stars»! Τέσσερα 10άρια από τους κριτές, δηλαδή 40 βαθμούς συνολικά! Το ίδιο εκπληκτικό αποτέλεσμα είχαν και στη δέυτερη χορογραφία τους με το Rock ‘n Roll.

Η Ευγενία και ο Ηλίας στην πρώτη τους εμφάνιση κατάφεραν κι εκείνοι να αποσπάσουν τέσσερα 10άρια από τους κριτές, στη δεύτερη εμφάνισή τους, όμως, δέχθηκαν κάποιες παρατηρήσεις και η βαθμολογία τους έφτασε τους 36 βαθμούς.


Ο Σταμάτης και η Έφη για τον πρώτο τους χορό άκουσαν καλές κριτικές, όμως δεν κατάφεραν να αποσπάσουν το 10άρι, αφού συγκέντρωσαν τέσσερα 9άρια και 36 βαθμούς από τους κριτές! Ακριβώς την ίδια βαθμολογία πέτυχαν και στη δεύτερη εμφάνισή τους, χορεύοντας Mambo.

Η Ματθίλδη Μαγγίρα είχε τα γενέθλιά της και συγκινήθηκε, όταν η κόρη της τραγούδησε το «Happy Birthday» με τη συνοδεία του συζύγου της που έπαιξε σαξόφωνο.

Υποψήφιοι για αποχώρηση στάθηκαν η Ευγενία με τον Ηλία και ο Σταμάτης με την Έφη. Ο Σταμάτης Γαρδέλης και η Έφη Γιανναράκη, δυστυχώς, δεν κατάφεραν να περάσουν στον ημιτελικό και αποχαιρέτησαν το show.

Υπενθυμίζεται ότι, ψηφίζοντας το αγαπημένο σας αστέρι στο «Dancing with the Stars», συμβάλλετε σημαντικά στην οικονομική ενίσχυση του μη κερδοσκοπικού φιλανθρωπικού οργανισμού MAKE A WISH («Κάνε-μια-Ευχή» Ελλάδος και «Κάνε-μια-Ευχή» Κύπρου).

Η Έρρικα και ο Θοδωρής

 

Η Ματθίλδη και ο Ρίχαρντ

 

Η Ευγενία και ο Ηλίας

 

Ο Σταμάτης και η Έφη

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα