Γιώργος Παπαδάκης: 20 χρόνια Καλημέρα Ελλάδα. Βίντεο

Χρόνια πολλά στον Γιώργο Παπαδάκη είπαν όλα τα στελέχη του ΑΝΤ1 καθώς σήμερα κλείνει 20 ολόκληρα χρόνια στον ΑΝΤ1!

Όλο χαρές αλλά και συγκινήσεις ήταν το «Καλημέρα Ελλάδα» της Τετάρτης, καθώς οι συνεργάτες του Γιώργου Παπαδάκη ετοίμασαν κάμποσες εκπλήξεις για να γιορτάσουν μαζί του τα 20 χρόνια του παρουσιαστή στον σταθμό και τα 18 στην συγκεκριμένη εκπομπή, που πρωτομεταθόθηκε σαν σήμερα, στις 28 Απριλίου του 1992.

Αρχικά εμφανίστηκε στο στούντιο ο κολλητός του φίλος Στρατής Λιαρέλλης, που είναι και διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης στον ΑΝΤ1, μαζί με τον διευθυντή Τηλεόρασης Γιώργο Λεβέντη, την Τατιάνα Στεφανίδου, τον Θέμο Αναστασιάδη, τον Γιώργο Καραμέρο, τον Σπύρο Χαριτάτο και άλλους πολλούς συνεργάτες που δεν βγαίνουν απαραίτητα μπροστά από τις κάμερες.

Στο τηλέφωνο βγήκε μέχρι και ο πρόεδρος του σταθμού Μίνως Κυριακού, που μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον στενό του (εδώ και δυο δεκαετίες) συνεργάτη. Συγκινημένος ο Γ. Παπαδάκης θυμήθηκε όλη του την πορεία στον σταθμό και τα ονόματα που παρέλασαν στο πλευρό και κάνουν τώρα δική τους πορεία στην τηλεόραση.

Παράλληλα, θυμήθηκε στιγμές όπως όταν είχε πάει για ενάμισι μήνα ως πολεμικός ανταποκριτής στον Πόλεμο του Κόλπου στις αρχές της δεκαετίας του ’90, αλλά και όταν για χάρη του μικρού Ανδρέα πρωτοστάτησε στην προσπάθεια δημιουργίας του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Ακολούθησε μια ξαφνική είσοδος του Χρήστου Φερεντίνου, που έφερε για δώρο στον Παπαδάκη ένα πελώριο πούρο Αβάνας, ενώ η διευθύντρια Επικοινωνίας Κατερίνα Γκαγκάκη του έφερε ένα άλμπουμ με φωτογραφίες 20 χρόνων στον σταθμό αλλά και μια τούρτα με 20 κεράκια, τα οποία φυσικά κλήθηκε να σβήσει στον αέρα με τις ευχές όλων να τα εκατοστήσει. Τον ρώτησε μάλιστα γιατί δεν αναλαμβάνει να κάνει το κεντρικό δελτίο τυο ΑΝΤ1, για να απαντήσει ο Λιαρέλλης ότι αυτό ακόμα δεν είναι... ανακοινώσιμο και να κάνει πλάκα ο Παπαδάκης ότι λόγω της κρίσης, θα αναλάβει εκτός από το πρωινό και το δελτίο και το απογευματινό της Τατιάνας.

Το κλου όμως των εκπλήξεων που περίμεναν τον Παπαδάκη ήταν η τηλεφωνική παρέμβαση της συζύγου του Τίνας Παπαδέλλη, που μίλησε για πρώτη φορά στον τηλεοπτικό αέρα και είπε ότι «ο Γιώργος ετοιμάζεται κάθε μέρα για την εκπομπή με την χαρά και την όρεξη ενός 20χρονου παιδιού», ενώ τις δικές τους ξεχωριστές ευχές έστειλαν και οι «Ράδιο Αρβύλα» από την Θεσσαλονίκη. Δείτε το σχετικό απόσπασμα...

 

 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα