Dancing with the Stars: Παίρνουν αμοιβή οι stars;

Και αναρωτιόμασταν και εμείς, γιατί ιδρώνουν και ταλαιπωρούνται και χτυπιούνται έτσι στο «Dancing with the Stars»; Θα σας απαντήσω ευθύς αμέσως. Γιατί παίρνουν ένα χιλιάρικο το επεισόδιο οι διαγωνιζόμενοι, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr.!!!

Μάλιστα, όπως το ακούσατε. Μπορεί το reality ή show ή όπως αλλιώς θέλουν να το αποκαλούν να γίνεται για φιλανθρωπικό σκοπό, αλλά κάθε μήνα μπαίνει στην τσέπη των συμμετεχόντων 4.000 ευρώ

Συνολικά, δηλαδή,  διατίθενται στους διαγωνιζόμενους 24.000 το μήνα!!!! Βέβαια κάποιοι από αυτούς, όπως η Φωτεινή Πιπιλή έχει δηλώσει ότι χορεύει αφιλοκερδώς, διότι το reality έχει φιλανθρωπικό σκοπό.

Άσπονδοι φίλοι της Μπουμπούκας στον Ant1 λένε πως η Ευγενία και να μην πληρωνόταν θα χόρευε, διότι την ενδιαφέρει τόσο πολύ να βγαίνει στο γυαλί, που θα έκανε και τζάμπα όλες τις εκπομπές!!

Πώς να μην πάει να χορέψει ο Σάββας Πούμπουρας στον Αnt1  χωρίς να ειδοποιήσει τον Alpha (όπως πρώτοι σας ενημερώσαμε χθες από το star.gr), όταν το παιδί δεν παίρνει 4.000 το μήνα από το «Μες την Καλή Χαρά»;

Τώρα, βέβαια, μπορεί ο Alpha να θύμωσε αλλά ο Σάββας το έχει κάνει το κουμάντο του και τα δοκιμαστικά του με άλλο κανάλι.

Οι επαγγελματίες χορευτές- παρτενέρ των διασήμων τα δικαιούνται τα χρήματα, γιατί τα έχουν δει όλα στην προσπάθεια τους να μάθουν την Φωτεινή, την Ευγενία και τους άλλους να παίρνουν τις στροφές τους.

Δεν γνωρίζουμε εάν  κάποιος άλλος celebrity έχει δηλώσει στην παραγωγή πως δεν επιθυμεί τα 1.000 ευρώ. Δημοσίως, πάντως, δεν το έχει πει κανείς άλλος πλην της Πιπιλή.

Όσο για τους κριτές, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr, από δεκάρικο και πάνω!!! Όπως θα έλεγε και ο Sherlock Holmes «Not bad Γιάννη. Not bad at all»!!!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα