DANCING WITH THE STARS: Οι διάσημοι διαγωνιζόμενοι στον ΑΝΤ1

Αφού μάγεψε τους θεατές σε περισσότερες από 30 χώρες, το πολυβραβευμένο DANCING WITH THE STARS έρχεται και στην Ελλάδα, με παρουσιάστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια! Η ταλαντούχα και πανέμορφη ηθοποιός δέχθηκε με ενθουσιασμό να παρουσιάσει το περίφημο charity dancing show. Όμως, δεν θα είναι η μοναδική λαμπερή παρουσία στο show, αφού το καθένα από τα 12 χορευτικά ζευγάρια του DANCING WITH THE STARS, έχει κι από ένα…. αστέρι!

12 αστέρια θα χορέψουν στον ΑΝΤ1 για τον φιλανθρωπικό οργανισμό MAKE A WIS ("Κάνε-Μια-Ευχή" Ελλάδος) αυτή την Κυριακή στις 9 το βράδυ !

12 διάσημοι τολμούν να χορέψουν μαζί με επαγγελματίες παρτενέρ ζωντανά πάνω στη σκηνή και να διεκδικήσουν την ψήφο σας, από αυτή την Κυριακή 28/3 και κάθε Κυριακή στις 9 το βράδυ.

Σας παρουσιάζουμε τους 12 διάσημους διαγωνιζόμενους:

1. ΠΗΓΗ ΔΕΒΕΤΖΗ (Ολυμπιονίκης στο τριπλούν, Αθήνα & Πεκίνο)

2. ΕΥΓΕΝΙΑ ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ (Μουσικός - Τηλεπαρουσιάστρια)

3. ΒΙΚΥ ΚΟΥΛΙΑΝΟΥ (Top Model- Σχεδιάστρια Ρούχων)

4, ΠΑΤΡΙΤΣΙΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΗ (Ηθοποιός)

5. ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΙΠΙΛΗ (Δημοσιογράφος - Βουλευτής ΝΔ - Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας για τον Εθελοντισμό και τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις)

6. ΜΑΤΘΙΛΔΗ ΜΑΓΓΙΡΑ (Ηθοποιός - Show woman)

7. EΡΡΙΚΑ ΠΡΕΖΕΡΑΚΟΥ (Πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ - Εμπνεύστρια & Δημιουργός του συστήματος γυμναστικής Replayce)

8. ΚΩΣΤΑΣ ΣΟΜΜΕΡ (Ηθοποιός)

9. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΛΑΧΟΣ (Ηθοποιός)

10. ΣΑΒΒΑΣ ΠΟΥΜΠΟΥΡΑΣ (Παρουσιαστής- Ραδιοφωνικός Παραγωγός)

11. ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΑΡΔΕΛΗΣ (Ηθοποιός)

12. ΜΙΧΑΛΗΣ ΖΑΜΠΙΔΗΣ (Παγκόσμιος Πρωταθλητής kick boxing)

Ο κάθε διάσημος σχηματίζει χορευτικό ζευγάρι με έναν επαγγελματία χορευτή και τα 12 ζευγάρια διαγωνίζονται μεταξύ τους για ένα σημαντικό σκοπό: την οικονομική ενίσχυση του μη κερδοσκοπικού φιλανθρωπικού οργανισμού MAKE A WISH ("Κάνε μια Ευχή" Ελλάδος), ο οποίος εκπληρώνει επιθυμίες παιδιών που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες. Αυτό είναι το concept του DANCING WITH THE STARS, του θεαματικού dancing show που σαρώνει στους πίνακες τηλεθέασης σε πολλές χώρες και κάνει όλο τον κόσμο να χορεύει!

Κάθε εβδομάδα τα διαγωνιζόμενα ζευγάρια παρουσιάζουν μια διαφορετική χορογραφία (ballroom ή latin) και στη συνέχεια αξιολογούνται από μία επιτροπή που αποτελείται από τέσσερις καταξιωμένους επαγγελματίες: τον Αλέξη Κωστάλα, τον Φωκά Ευαγγελινό, τον Γιάννη Λάτσιο και την Galena Velikova - Χαϊνά. Όμως, εκτός από το λόγο των κριτών, μετράει και ο λόγος των τηλεθεατών, οι οποίοι συχνά ανατρέπουν τα προγνωστικά με την ψήφο τους! Κάθε εβδομάδα, το ζευγάρι με τη χαμηλότερη βαθμολογία αποχωρεί από το διαγωνισμό. Το ζευγάρι που θα καταφέρει να φτάσει μέχρι το τέλος και να αναδειχθεί νικητής του DANCING WITH THE STARS, θα κερδίσει ένα χρηματικό έπαθλο, το οποίο θα παραδώσει στο "Κάνε μια Ευχή" Ελλάδος.

Παράλληλα, εκτός από το λαμπερό θέαμα των ζωντανών εμφανίσεων, παρακολουθούμε και στιγμιότυπα από όλη την προετοιμασία των ζευγαριών. Οι επαγγελματίες χορευτές αναλαμβάνουν να διδάξουν στον διάσημο / στη διάσημη παρτενέρ τους τα βήματα και τις φιγούρες της κάθε χορογραφίας. Έτσι, το κάθε live μας επιφυλάσσει νέες εκπλήξεις: καινούργια μουσική, καινούργια κοστούμια, καινούργιες φιγούρες!

Το format του DANCING WITH THE STARS έχει εξελιχθεί σε παγκόσμιο φαινόμενο και είναι το ψυχαγωγικό πρόγραμμα που παρακολουθούν οι περισσότεροι άνθρωποι στον κόσμο! Έχει προκαλέσει αίσθηση σε όλες τις χώρες που μεταδίδεται, ενώ σε κάποιες από αυτές έχει συμπληρώσει μέχρι και 9 κύκλους! Παράλληλα, σημειώνει αστρονομικά ποσοστά τηλεθέασης (π.χ. 78% στη Δανία, 68% στη Φινλανδία και τη Σουηδία, 67% στην Αυστρία) και έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής 27 τηλεοπτικά βραβεία.

Πάνω από 1000 διασημότητες έχουν χορέψει μέχρι στιγμής περισσότερους από 75000 χορούς! Στη σκηνή του Dancing with the stars έχουν ανέβει "αστέρια" απ όλους τους χώρους παγκοσμίως: πολιτικοί, ηθοποιοί, τραγουδιστές, γαλαζοαίματοι, ποδοσφαιριστές, Ολυμπιονίκες, μοντέλα κλπ. Μεταξύ άλλων, ο σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου Ντιέγκο Μαραντόνα, το διάσημο τοπ μόντελ Ναόμι Κάμπελ, οι ηθοποιοί Τατούμ Ο Νιλ, Στιβ Γκούτεμπεργκ και Τζένι Γκαρθ, η τραγουδίστρια Μαρί Όσμοντ, ο τηλεπαρουσιαστής Τζέρι Σπρίνγκερ και πολλοί πολλοί άλλοι.

ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ:

ΑΛΕΞΗΣ ΚΩΣΤΑΛΑΣ

ΦΩΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΟΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΤΣΙΟΣ

GALENA VELIKOVA - ΧΑΙΝΑ

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ DANCING WITH THE STARS:

Δ.Τ. DANCING WITH THE STARS ΠΡΕΜΙΕΡΑ 28-3



ΑΛΕΞΗΣ ΚΩΣΤΑΛΑΣ

Μουσικολόγος

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Όταν τελείωσε το Α Πρότυπο Γυμνάσιο Αρρένων, σπούδασε Οικονομία και Φιλολογία στις Ηνωμένες Πολιτείες όπου και συνέχισε μεταπτυχιακές σπουδές στη Γλωσσολογία. Έχει σπουδάσει επίσης πιάνο, κλασικό τραγούδι (κόντρα τενόρος με τη Μαρία Κωνσταντίνου) και κλασικό χορό. Από τα παλαιότερα στελέχη της ΕΡΤ, είναι τώρα μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας και μέλος, επίσης, της Επιτροπής Ειδικών Μουσικής και Χορού της EBU (European Broadcasting Union). Είναι ακόμη μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτιστικής Ανάπτυξης Καλαμάτας (Δ.Ε.Π.Α.Κ.) ως εκπρόσωπος του Υπουργείου Πολιτισμού. Έχει χρηματίσει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου του Φεστιβάλ Αθηνών. Παράλληλα με την υπηρεσία του στην ΕΡΤ, έχει δημοσιογραφήσει σε εφημερίδες και περιοδικά (Επίκαιρα, Αθηνόραμα, Μεσημβρινή, Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία).

Δ.Τ. DANCING WITH  THE STARS ΠΡΕΜΙΕΡΑ 28-3

ΦΩΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΟΣ

Χορογράφος - Χορευτής - Χοροδιδάσκαλος.

Γεννήθηκε στο Μεσολόγγι. Σπούδασε χορό στη Σχολή της Κικής Μανιάτη, στην Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης, στο "Λαϊκό Πειραματικό Θέατρο" και συνέχισε τις σπουδές του στο Λονδίνο, στην Imperial Society of Teachers of Dancing και στη Royal Academy of Dance. Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του ως χορευτής συμμετέχοντας σε χορικά παραστάσεων αρχαίας τραγωδίας, ενώ παράλληλα εμφανιζόταν σε διάφορες μουσικές σκηνές. Η καριέρα του στη χορογραφία ξεκίνησε το 1991. Συνεργάστηκε ως χορογράφος στο θέατρο, σε μια σειρά από επιτυχημένες επιθεωρήσεις, κλασικά έργα και μιούζικαλ (Αννα Καρένινα, Θεοδώρα, Blood Brothers, Μαντάμ Σουσού, Αλλοίμονο στους Νέους, Οι φοιτητές, Μαγειρεύοντας με τον Έλβις, Δυόμιση Φόνοι κι ένα Μπουλντόγκ, Μιζερέρε, Οι άνδρες προτιμούν τις Ξανθιές, Μαμά μην τρέχεις, Νεφέλες, Θεσμοφοριάζουσες, Λυσιστράτη κ.ά.). Επίσης, εργάστηκε ως χορογράφος, κινησιολόγος και σκηνοθέτης σε μουσικές σκηνές μαζί με πολύ δημοφιλείς καλλιτέχνες (Αννα Βίσση, Σάκη Ρουβά, Αλκηστη Πρωτοψάλτη). Από το 1993 ασχολείται συστηματικά με την τηλεόραση, χορογραφώντας πολλά shows, εορταστικά σήριαλ κ.ά. Στον κινηματογράφο εργάστηκε ως χορογράφος στις ταινίες "Το κλάμα Βγήκε απ τον Παράδεισο" και "Βαρέθηκα να σκοτώνω τους αγαπητικούς σου". Ακόμη, συνεργάστηκε με την ομάδα σύγχρονου χορού Dancemania (Ο κύκλος της πεταλούδας).

Το 1996 άνοιξε τη Σχολή χορού Φωκά Ευαγγελινού, η οποία είναι αναγνωρισμένη από το κράτος και μέλος των ακαδημιών: Imperial Society of Teachers of Dancing, Royal Academy of Dancing, Spanish Dance Society και United Kingdom AIIiance.
Από το 2000 διδάσκει μοντέρνο χορό στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Το 2005 βραβεύτηκε στη Eurovision με το τραγούδι My number one και την Έλενα Παπαρίζου, ενώ την ίδια χρονιά βραβεύτηκε με το βραβείο χορού Κούλας Πράτσικα από το Κέντρο Θεατρικών Σπουδών για τις χορογραφίες των έργων Ποια Ελένη & Λυσιστράτη.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΤΣΙΟΣ

Γενικός Διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1

Γεννήθηκε στη Λάρισα. Αποφοίτησε από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και στη συνέχεια έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Solvay Business School των Βρυξελλών, όπου και έζησε και εργάστηκε επί 10 χρόνια.

Η επαγγελματική του πορεία ξεκίνησε το 1979 από τον κινηματογράφο ως διευθυντής παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών και στη συνέχεια ως executive producer σε διάφορες κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές σε Ελλάδα & εξωτερικό.

Από το 1994 μέχρι σήμερα έχει διατελέσει διευθυντικό στέλεχος στους τρεις μεγαλύτερους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς (ANT1, Mega & Alpha) και είναι ο ιθύνων νους πρωτοποριακών προγραμμάτων που σημείωσαν και συνεχίζουν να σημειώνουν μεγάλη επιτυχία.

Στο νέο ρόλο που αναλαμβάνει στο Dancing with the stars, προσθέτει μία ακόμα παράμετρο στην αξιολόγηση των διαγωνιζόμενων. Θα αξιολογεί τις εμφανίσεις των ζευγαριών με βάση το ξεχωριστό του αισθητήριο από την πολύχρονη εμπειρία του στην παραγωγή οπτικοακουστικών προγραμμάτων.

 

Δ.Τ. DANCING WITH THE STARS ΠΡΕΜΙΕΡΑ 28-3

GALENA VELIKOVA - ΧΑΪΝΑ

Διεθνής κριτής χορού / Χορογράφος / Ιδιοκτήτρια σχολών χορού Galena Dance Studios

Κατέχει τα διπλώματα Licentiate Ballroom Style, Licentiate Latin Style, Associate Latin Style & Associate Ballroom Style του IDTA (Ιnternational Dance Teachers Association). Ως χορεύτρια, αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια Βουλγαρίας στους Latin & Ballroom χορούς το 1995, ενώ στη συνέχεια αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια Ελλάδος σε αυτά τα είδη χορού για 5 συνεχόμενα έτη (1996-2000). Το 2004 κέρδισε τη 2η θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βενετίας.

Υπήρξε χορογράφος και προπονήτρια των Πρωταθλητών Βουλγαρίας (1997-2006), των Πρωταθλητών Τουρκίας (2002-2009) και των Πρωταθλητών Ελλάδας (2003-2009) στους Latin & Ballroom χορούς. Μάλιστα, το 2004, βραβεύτηκε ως "Καλύτερη Χορογράφος & Προπονήτρια Χορών Latin & Ballroom" στην Ελλάδα.

Από το 2001 έως σήμερα είναι Διεθνής Κριτής Χορού με πιστοποίηση από το World Dance Council (Παγκόσμιο Οργανισμό Χορού).

Η τηλεοπτική της εμπειρία ξεκίνησε το 2008, στην κριτική επιτροπή του "Baby Dance" (Alpha TV) και συνεχίστηκε στη Βουλγαρική NOVA TV, στα επιτυχημένα shows "VIP Brother", "Dancing with the stars" και "VIP Dance". Το 2009 βραβεύτηκε ως "Καλύτερη Τηλεοπτική Κριτής", αλλά και ως "Most Elegant Woman" στη Βουλγαρία.

Είναι ιδιοκτήτρια των 5 Σχολών Χορού Galena Dance Studios στην Αττική.

Ετοιμαστείτε… Τα αστέρια θα χορέψουν αυτή την Κυριακή 28/3 και κάθε Κυριακή στις 9 το βράδυ στον ΑΝΤ1 !

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα