Σε δίαιτα και προετοιμασία ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

Σε πυρετώδη προετοιμασία εν όψει της επιστροφής του στην TV και παράλληλα σε δίαιτα βρίσκεται ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο παρουσιαστής, που μας επιφυλάσσει ένα special τρίωρο show για το Mega, γεμάτο από εικόνες του κόσμου, ολοκληρώνει σιγά-σιγά τα γυρίσματα για την ξεχωριστή αυτή εκπομπή, την οποία οι τηλεθεατές θα απολαύσουν λίγο προτού ολοκληρωθεί η φετινή τηλεοπτική σεζόν. Οπως μαθαίνουμε από την παραγωγή της εκπομπής, τα γυρίσματα αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 20 Απριλίου, ενώ θα ακολουθήσει το μοντάζ.

Οι πληροφορίες θέλουν τον Γρηγόρη να προσέχει ιδιαιτέρως τη διατροφή του τον τελευταίο καιρό. Ηδη μάλιστα έχει χάσει επτά κιλά. Ενας από τους λόγους βέβαια της προσοχής που δίνει στον εαυτό του είναι, εκτός από την ανανέωση, και η καλαισθησία. Θέλει να επιστρέψει στη μικρή οθόνη έχοντας καλή εικόνα. Ο ρόλος βέβαια είναι γνώριμος σε εκείνον. Στο concept της εκπομπής; Διάλογος με τον κόσμο, τραγούδι, ανέκδοτα, μικρές ιστορίες της καθημερινότητας είναι μερικά από αυτά που θα μας προσφέρει ο παρουσιαστής γυρίζοντας από χωριό σε χωριό και από πόλη σε πόλη!

Επίσης, μέσα από τα γκάλοπ που πραγματοποιεί επιτόπου ο παρουσιαστής, κατά τη διάρκεια των ταξιδιών του, προβάλλει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος σε αγροτικές και αστικές περιοχές. Αν και δεσμεύεται καθημερινά με τη ραδιοφωνική εκπομπή του, ο «Αρνι» κάθε Σαββατοκύριακο παίρνει το τηλεοπτικό συνεργείο του Mega και κάνει γυρίσματα σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό...

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα