Ράδιο Αρβύλα: Επίθεση στην Ταττιάνα Στεφανίδου

Νέα σφοδρή επίθεση πραγματοποίησαν οι «Ράδιο Αρβύλα» κατά της Τατιάνας Στεφανίδου, με αφορμή την συνέντευξη που πήρε από την Τζούλια Αλεξανδράτου, προκαλώντας νέο γύρο αντιπαράθεσης στον εν εξελίξει εμφύλιο στον ΑΝΤ1. Ο Αντ. Κανάκης και η παρέα του επέλεξαν ως νούμερο ένα του καθημερινού top που παρουσιάζουν ένα τρέιλερ που ετοίμασαν για την μεσημβρινή εκπομπή, στο οποίο παρέφρασαν τον τίτλο της σε... «Αξίζει να τον φας» και μετονόμασαν την παρουσιάστρια σε... Τατιάνα Αλεξανδρίδου.

Στο σχετικό τρέιλερ, οι «Ράδιο Αρβύλα» κατηγόρησαν την Τατιάνα ότι όχι μόνο δεν ρώτησε τα αυτονότητα την Τζούλια σχετικά με τους λόγους που την οδήγησαν να λέει ψέματα τόσον καιρό, αλλά επιπλέον προσέφερε στην Τζούλια και σεναριακό άλλοθι. «Η εκπομπή περνάει και κοινωνικά μηνύματα στα 14χρονα που παρακολουθούν τη συζήτηση για το πορνό dvd», σχολίασαν οι «Αρβύλες», ενώ πρόσθεσαν ότι η ίδια εκπομπή «δίνει και μερικά μετρητά, έτσι, για να μην ξεχνιόμαστε, αφού “στόχος είναι τα λεφτά”», που λέει και η Τζούλια.

Είναι η πολλοστή φορά που οι «Ράδιο Αρβύλα» κατραφέρονται κατά της Τατιάνας Στεφανίδου, για την οποία έχουν παραφράσει και άλλες φορές τον τίτλο της εκπομπής της σε «Αξίζει να τον πιεις», «Αξίζει να θαφτείς», «Αξίζει να γδυθείς» κλπ. Επίσης, είναι η πολλοστή φορά που «αν και έχουμε κάνει πολλά τρέιλερ, δυστυχώς ο ΑΝΤ1 δεν έχει εκμεταλλευθεί κανένα από αυτά», σύμφωνα εμ το μεγάλο παράπονο του Αντώνη κανάκη.

Μ’ αυτά και μ’ αυτά πάντως, οι «Ράδιο Αρβύλα» προσέγγισαν και πάλι το ένα εκατομμύριο τηλεθεατές επιτυχγάνοντας μέση τηλεθέαση 23,4% στο γενικό σύνολο και 31,3% στα νεανικά, αν και απέναντι είχαν ισχυρό ανταγωνισμό με τον ποδοσφαιρικό αγώνα Μπορντό – Ολυμπιακός που βρίσκονταν σε εξέλιξη...

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα