Αλεξανδράτου για βίντεο: "Έχει πληγωθεί ανεπανόρθωτα η τιμή μου"
Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star μίλησε χθες η Τζούλια Αλεξανδράτου δίνοντας απαντήσεις σε όλα όσα ακούγονται για το ρoζ dvd που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα και τη δείχνει σε σκηνές σκληρού πορνό.
Το μοντέλο, που λόγω της εμφάνισης αλλά και του χαρακτήρα της συγκεντρώνει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας, υποστήριξε ότι πρόκειται για καταγραφή προσωπικών της στιγμών με έναν Έλληνα, ονόματι Γιώργος, κι όχι με κάποιον γάλλο πορνοστάρ όπως αρχικά ακουγόταν. Έτσι αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι επρόκειτο για επαγγελματική δουλειά.
«Βρίσκομαι στην δυσάρεστη θέση για ακόμα μια φορά, παραβιάζοντας προσωπικές μου στιγμές, να έχω σοκαριστεί» είπε χαρακτηριστικά, έτοιμη να βάλει τα κλάματα. «Πήγα μόνη μου στις 5.00 τα χαράματα στην Ομόνοια να πάρω το dvd»,αλλά από τν ντροπή μου δεν μπόρεσα να το δω.
«Δεν κάνω κάτι παραπάνω από αυτό που κάνει όλος ο κόσμος», υποστηρίζει ακόμα η Τζούλια Αλεξανδράτου. Παραδέχεται βέβαια ότι γνώριζε την ύπαρξη της κάμερας, επισημαίνει ωστόσο ότι το υλικό βγήκε στην δημοσιότητα εν αγνοία της και επισημαίνει πως οι άνθρωποι της εταιρείας παραγωγής της πορνοταινίας: «παραβίασαν την προσωπική μου στιγμή».
Ακόμα η Τζούλια Αλεξανδράτου επισήμανε ότι «έχει πληγωθεί ανεπανόρθωτα η τιμή και η υπόληψή μου», για αυτό και έχει ήδη δώσει εντολή στον δικηγόρο της να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες αρχικά για να σταματήσει η διανομή του dvd αλλά και να μηνυθούν οι υπεύθυνοι της εταιρείας. Kαι τελειώνει στην συνέντευξή της, σχεδόν καταρρέοντας: «Δεν μπορώ να εμπιστευθώ κανέναν πλέον, κανέναν μα κανέναν...».
Αρβύλα player τώρα και στον υπολογιστή σας. Κατεβάστε το
Οι Ράδιο Αρβύλα απαντούν για το πορνό dvd της Τζούλιας
Τζούλια Αλεξανδράτου στο Ράδιο Αρβύλα: Βρήκαν το ταλέντο!
Star.gr

Green Interactive Media : Κατασκευή Ιστοσελίδων, NewsPortals. www.greeninteractive.gr
Jetway Aviation : Ναυλώσεις αεροσκαφών, ελικοπτέρων, πτήσεις charter, Air Taxi. www.jetway.gr
VideoGallery : Φωτογραφίσεις, βιντεοσκοπίσεις γάμων, βαφτίσεων εκδηλώσεων. www.videogallery.gr

Bild: "Ξεκουμπιστείτε από δω Ναζί"
Την φωτογραφία ενός Έλληνα διαδηλωτή να καίει μια γερμανική σημαία έξω απ' τη Βουλή, φιλοξενεί στο πρωτοσέλιδό της η Bild. Με τον τίτλο "Ξεκουμπιστείτε από δω- Ράδιο Αρβύλα: Συγκίνηση για τον Αντώνη Παραρά
- Ράδιο Αρβύλα: Οι Anefthinous βουλευτές απαντούν στους Anonymous
- Μίνα Ορφανού: Η τρανσέξουαλ ηθοποιός που εντυπωσιάζει στους "Βασιλιάδες"
- Έκδοση επαγγελματικού φύλλου αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στην "Ελευθεροτυπία"
- Παρουσιαστής ΑΝΤ1 για το πρωινό: "Είναι εύκολο να γίνει βαρετό"!
- Παραιτήθηκε ο Γεν. Διευθυντής της ΕΡΤ, Βασίλης Μπίτσης
- Ο Βαγγέλης Περρής μιλά για την Γιολάντα Διαμαντή












