Μπρούσκο: Ο Σήφης ετοιμάζεται να διεκδικήσει την Μελίνα!

Η Αναστασία έρχεται σε αντιπαράθεση με το Σήφη μιας και είναι κάθετα αρνητική στην πρόταση της Μελίνας. Από την άλλη ο Ανδρέας ζητάει τη βοήθεια της Αναστασίας καθώς μετά το θάνατο του Αλέξη Γριβάκη έχει ένα σχέδιο ούτως ώστε το κύκλωμα τοκογλυφίας που είναι αναμειγμένος ο Αλκιβιάδης να αποκαλυφθεί.

Ο Μηνάς συγκρούεται με το Σήφη επειδή έχει διαδώσει ότι η σχέση του Σήφη με την Άλκηστη εξακολουθεί να υφίσταται για να παραπλανήσει τους πάντες... όμως η γυναίκα με την οποία είναι πραγματικά εpωτευμένος και ετοιμάζεται να διεκδικήσει είναι η Μελίνα.

Όταν καταφτάνει στα Χανιά ο Αχιλλέας, η επίσκεψή του στο σπίτι της Μελίνας για να δει τα παιδιά του, φέρνει και τους δύο σε μεγάλη αμηχανία. Στο μεταξύ... κι ενώ οι προετοιμασίες για τον επικείμενο γάμο του Μύρου και της Δάφνης συνεχίζονται... η Κουκίτσα ακολουθώντας και τις οδηγίες του Διαμαντή, βρίσκει τον τρόπο για να ακυρωθεί.

Ο Διαμαντής πιέζει τον Πάτροκλο να βάλει μπρος για ένα παιδί με την Ερνέστα. Από την πλευρά του ο Πάτροκλος, όταν ακούει ότι η Δήμητρα βρίσκεται στα Χανιά, την παρακολουθεί, την αρπάζει με βiα και τη μεταφέρει σε ένα ερημικό μέρος. Στη συνέχεια, απελπισμένος όπως είναι και θεωρώντας τον Νεκτάριο εμπόδιο σ’ αυτή τη σχέση, βάζει μπρος για να τον σκοτώσει...


Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα