Η αλήθεια για την αποχώρηση της Μαρία Χούκλη από τον ΑΝΤ1

Η αποδέσμευση της Μαρίας Χούκλη από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 σχολιάστηκε έντονα τις τελευταίες ημέρες. Ποια είναι όμως η αλήθεια για το παρασκήνιο της αποχώρησής της;

Σύμφωνα με πληροφορίες του Yupiii, η διάσημη δημοσιογράφος βρισκόταν εδώ και καιρό σε συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 και ήταν απόλυτα ενήμερη για την πρόταση του σταθμού στον Νίκο Χατζηνικολάου. Παράλληλα, η Μαρία Χούκλη είχε κάνει συζητήσεις με ανθρώπους του ΑΝΤ1 και της είχε προταθεί συγκεκριμένο μοντέλο συνεργασίας για το μέλλον, πρόταση στην οποία η ίδια επιφυλάχθηκε να απαντήσει.

Ωστόσο, λίγες ημέρες αργότερα η Μαρία Χούκλη φαίνεται να ζήτησε την άμεση αποδέσμευσή της από την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, ενώ παράλληλα ανακοινώθηκε και η συμφωνία του Νίκου Χατζηνικολάου με τους ανθρώπους του καναλιού.

Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, πως η Μαρία Χούκλη εκφώνησε το τελευταίο της δελτίο στον ΑΝΤ1 στα μέσα της περασμένης εβδομάδας, ενώ αμέσως μετά αποχαιρέτησε όλους τους συνεργάτες της στον σταθμό με τον οποίο συνεργάστηκε επί σειρά ετών. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, η διάσημη δημοσιογράφος αποχαιρέτησε και επιτελικά πρόσωπα της τηλεόρασης του ΑΝΤ1 που βρίσκονταν εκεί τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Πάντως, οι πληροφορίες του Yupiii ακόμα και σήμερα κάνουν λόγο για απόλυτο σεβασμό και εκτίμηση των ανθρώπων του ΑΝΤ1 προς το πρόσωπο της Μαρίας Χούκλη, αλλά και για μία πρόταση συνεργασίας του καναλιού προς τη δημοσιογράφο σε ισχύ, η οποία ενδεχομένως να εξεταστεί ξανά στο μέλλον αν κάποια από τις δύο πλευρές το θελήσει.

yupiii

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα