Τελικός Next Top Model: Ποιά θα είναι η νικήτρια;

Σήμερα Καθαρά Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί ο τελικός του «Next Top Model». Τέλος λοιπόν στην αγωνία των μοντέλων του ριάλιτι σόου που μετά από τόσους τσακωμούς και αλληλοβρισίματα, θα μάθουν ποιά θα ανακηρυχθεί next top model της Ελλάδας.
Η νικήτρια του Next Top Model η Σεράινα

Στον Αντ1 έδωσαν αρκετές φορές παράταση στο τάλεντ σόου και τελικά αποφάσισε ο τελικός να πραγματοποιηθεί την Καθαρά Δευτέρα.

Εκτός από τον πολυπόθητο τίτλο, η νικήτρια θα κερδίσει και ένα χρυσό συμβόλαιο με ένα από τα πιο γνωστά πρακτορεία μοντέλων του εξωτερικού.

Οι τρεις υποψήφιες που κατάφεραν να μπουν στην τελική τριάδα του ελληνικού ριάλιτι με μοντέλα «NextTop Model» είναι η Ιωάννα, η Σεράινα και η Μαρία. Τα δύο φαβορί για τη θέση της μεγάλης νικήτριας θεωρούνται η Σεράινα και η Ιωάννα, αλλά σύμφωνα με αποκαλύψεις τις ζωήρής Δήμητρας η δυάδα του τελικού είναι η Σεράινα και η Μαρία με τη πρώτη ν’ ακούγεται έντονα πως θα είναι και η τελική νικήτρια του παιχνιδιού.

 

Η 20χρονη κρητικοπούλα γοήτευσε τους κριτές, αλλά και τους τηλεθεατές, με τη μεσογειακή ομορφιά της και κατέκτησε τελικά τον τίτλο του πρώτου Next Top Model.

Η Σεράινα βρέθηκε στον τελικό, έχοντας δίπλα της την έκπληξη της διοργάνωσης, τη Μόνικα, η οποία πλασαρίστηκε στην θέση της φιναλίστ.

Οι κριτές κατέληξαν στην Σεράινα, μετά από συνεχείς συσκέψεις, τονίζοντας την εξέλιξή της στη διάρκεια του παιχνιδιού.

Αυτό βέβαια γινόταν πάντα σε αντιδιαστολή με τη θέληση της Μόνικας να διεκδικήσει επίσης μία θέση στον τελικό του πρώτου Next Top Model

Σε αυτή την αναμέτρηση νικήτρια βγήκε η Σεράινα, η οποία κερδίζει τη συνεργασία με γνωστό πρακτορείο του Λονδίνου, πολλά δώρα, αλλά και πολλές ευχές για μια καλή διεθνή καριέρα.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν όμως και η αντίδραση της φιναλίστ Μόνικας, η οποία αποδέχθηκε το αποτέλεσμα χωρίς τα γνωστά μοντελοκατινιάσματα και αποχώρησε περήφανη, ξέροντας ότι έχει καταφέρει ήδη πολλά.

 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα