Ραχήλ κατά Ζωής: Εγώ δεν μπορώ την κομματίλα και τα πρόβατα

Η Ραχήλ Μακρή απέκλεισε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο να πάει στη Νέα Δημοκρατία, αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι ετοιμάζει πολιτική κίνηση.

«Εγώ αποκλείεται να πάω στη Νέα Δημοκρατία γιατί αγαπώ τους Έλληνες αλλά δεν μπορώ την κομματίλα και τα πρόβατα. Ο Κυριάκος έχει γέλιο γιατί λέει ότι θα αλλάξει σελίδα η χώρα όταν ένας από τους τρεις πυλώνες αλλαγών λέει ότι θα είναι η μείωση του ΦΠΑ», δήλωσε η πρώην βουλευτής μιλώντας στην εκπομπή «Όλα Ξεκόλλα» στον ΑΝΤ1.

Αντίθετα, όπως είπε σκοπεύει να δημιουργήσει «μια πολιτική κίνηση αλλά όχι κόμμα, μια διακήρυξη που θα συνυπογράψουν κυρίως νέοι άνθρωποι. Τα κόμματα είναι πολιτικοί φορείς που θέλουν χρήματα, συμφέροντα, χορηγούς. Όλα αυτά που βλέπετε δεν δημιουργήθηκαν τυχαία».

Η ίδια αποκάλυψε τι συνέβη με την Ζωή Κωνσταντοπούλου και την προσπάθεια της «Πλεύσης Ελευθερίας».

«Η Ζωή με κάλεσε και ζήτησε τη βοήθειά μου αλλά στην πορεία αποδείχθηκε ότι είχε άλλες σκέψεις από τις δικές μου για το νέο φορέα που πρέπει να δημιουργηθεί. Είναι μια μονοπρόσωπη ΕΠΕ και όχι ένα κόμμα. Οραματίζομαι ένα κόμμα που θα μπορούσε να στεγάσει πολιτικά όσους σιχαίνονται τα υπάρχοντα κόμματα», είπε χαρακτηριστικά η πρώην βουλευτής.

Επιπλέον, άφησε υπονοούμενα για τα δημοσκοπικά ποσοστά της Πλεύσης Ελευθερίας λέγοντας ότι «κι εγώ αν είχα τη μαμά μέσα στα μίντια θα έπαιρνα διψήφια ποσοστά στις δημοσκοπήσεις. Εγώ είμαι η Μακρή η κόρη του εργάτη. Πάντα έτσι συμβαίνει με τους Παπανδρέου και τους Καραμανλήδες και τους Μητσοτάκηδες. Μόνο ο Τσίπρας μας ξέφυγε, αλλά αποδείχθηκε λύκος κάτω από την προβιά που φόραγε».

«Η Ζωή ευελπιστεί ότι θα εκλεγεί επειδή θα τη βγάλουν στα ΜΜΕ. Εγώ είμαι ένας ανθρώπους που ασκεί πολιτική και ασκεί αντιπολίτευση και είμαι κινηματικός άνθρωπος. Πρέπει να πάμε στην κοινωνία να την ενημερώσουμε. Η Ζωή πιστεύει ότι πρέπει να γίνει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα αλλά μετά τις πρώτες δύο φορές δεν της άρεσε πια αυτό και ήθελε συναυλίες και καλλιτεχνικά δρώμενα», υπογράμμισε.

Από τα πυρά της Ραχήλ Μακρή δεν ξέφυγαν ούτε τα… ΑΕΙ: «Στα πανεπιστήμια διδάσκουν σκουπίδια, ο λαός που έχει παιδεία δεν φτάνει σε αυτά τα χάλια», είπε για να συμπληρώσει κατόπιν: «Αυτοί αν τους είχαν κάνει αξιολόγηση δεν θα τους είχαν ούτε να μαζεύουν τα σκουπίδια. Στα πανεπιστήμια κάνουν προπαγάνδα στους φοιτητές ότι τα Μνημόνια είναι καλά. Αυτό είναι λογικό όταν γίνεται η Περιστέρα καθηγήτρια στο πανεπιστήμιο καταλαβαίνεις τι συμβαίνει με τους άλλους».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα