Δείτε πως είναι σήμερα η Φρίντα του "Παραπέντε"! Βίντεο

Τη γνωρίσαμε μέσα από το «Παραπέντε» όπου υποδυόταν την ξαδέρφη του Φώτη, Φρίντα, ενώ οι ομηρικοί καυγάδες τους για το κανάλι άφησαν εποχή.

Μετά το τέλος της σειράς, όμως, τη χάσαμε από τις οθόνες μας και σε συνέντευξή της στο «Έτοιμο το Πρωινό» η σήμερα 46χρονη Μελίνα Κυριακοπούλου εξήγησε τους λόγους που δεν την έχουμε δει σε κάποια πιο πρόσφατη τηλεοπτική σειρά ή ακόμα και εκπομπή, αλλά και για το τραγούδι με το οποίο ασχολείται πλέον.

«Παράλληλα με τις σπουδές μου στο θέατρο, έκανα πάντοτε και τραγούδι, φωνητική και αποφάσισα να ασχοληθώ με αυτό ακριβώς επειδή μου αρέσει και το θεωρώ απαραίτητο για έναν ηθοποιό, να ασχοληθώ πολύ σοβαρά. Το θέατρο είναι η μεγάλη μου αγάπη, είναι πηγή ευτυχίας και λυπάμαι που είμαι εκτός τόσο καιρό.»

Όσο δε για τους λόγους που απέχει, είπε χαρακτηριστικά:

«Κανένας ηθοποιός δεν επιλέγει να είναι εκτός χώρου, εκτός της τηλεόρασης που μάλιστα την αγαπώ κιόλας. Απλά δεν ανταποκρίθηκα σε κάποιες προτάσεις που που έγιναν αλλά δεν αφορούσαν στο κομμάτι το δικό μου, το υποκριτικό. Θα έπρεπε να κάνω κάποια άλλα πράγματα και δε θα ήμουν καλή, δε θα ήθελα να κάνω κουτσομπολίστικη εκπομπή».

sportdog

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα