Προετοιμάζονται πυρετωδώς στο One Channel του Μαρινάκη

Αναταράξεις φέρνει η χτεσινοβραδινή απόφαση του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες. Όσον αφορά το άμεσο μέλλον στο τηλεοπτικό τοπίο, το ενδιαφέρον στρέφεται πρωτίστως στους νέους καναλάρχες, Ιβάν Σαββίδη και Βαγγέλη Μαρινάκη, οι οποίοι πλειοδότησαν στο διαγωνισμό του Σεπτεμβρίου.

Οι δύο επιχειρηματίες είναι υποχρεωμένοι να περιμένουν την αντίδραση της κυβέρνησης, καθώς το Μαξίμου έχει προαναγγείλει τη χορήγηση προσωρινών αδειών, διαμηνύοντας ότι «το τζάμπα στα κανάλια τέλειωσε». Άλλωστε, έχουν ήδη πληρώσει την πρώτη δόση του ποσού που προσέφεραν στην πλειοδοσία και σύμφωνα με το Νίκο Παππά θα λάβουν πίσω ένα μέρος του τιμήματος.

Παρόλα αυτά, ο Βαγγέλης Μαρινάκης συνεχίζει απτόητος το σχεδιασμό και στελέχωση του νέου καναλιού προκειμένου να είναι έτοιμο να εκπέμψει. Πρόσφατα έγινε μάλιστα γνωστό και το όνομα του νέου καναλιού. Η εταιρεία Alter Ego κατοχύρωσε το διακριτικό τίτλο «One Channel», αλλά και το λογότυπο (σήμα) του καναλιού. Η αίτηση κατατέθηκε στη Γ.Γ. Εμπορίου στις 29 Σεπτεμβρίου και μπορείτε να τη δείτε παρακάτω.

Οι προετοιμασίες στο «One Channel» προχωρούν γοργά με τη στελέχωση του καναλιού σε κάθε επίπεδο, καθώς έχουν γίνει προσλήψεις δημοσιογράφων, τεχνικών κι άλλων στελεχών απαραίτητων για τη λειτουργία του σταθμού.

newsbeast


Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα