Game of Thrones: Διέρρευσε το σενάριο του έβδομου κύκλου!

Συναγερμός σήμανε προχθές στα social media από τη... διαρροή του σεναρίου της 7ης σεζόν του «Game of Thrones», η πρεμιέρα του οποίου αναμένεται για το ερχόμενο καλοκαίρι. Χρήστης του Reddit ανάρτησε την πλοκή ανά επεισόδιο (!) και έπειτα εξαφάνισε τα διαδικτυακά ίχνη του, φοβούμενος την... οργή της HBO, που προβάλλει τη σειρά «παγκόσμιο φαινόμενο».

Οι πιο τολμηροί διάβασαν ήδη το σενάριο των επτά επεισοδίων και ενημερώθηκαν για το τι -πιθανόν!- να περιμένει τους ήρωες του σίριαλ, αφού κάποιοι θεώρησαν ότι μάλλον ο χρήστης με το όνομα maureencreates, βλέποντας τις φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει από τις τοποθεσίες γυρισμάτων, έφτιαξε τη δική του... υπόθεση. Παρακαλούμε, διαβάστε τη συνέχεια με δική σας... ευθύνη, αφού περιέχονται -πιθανά, επαναλαμβάνουμε- spoilers.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το υποτιθέμενο αυθεντικό σενάριο, στο πρώτο επεισόδιο οι Λευκοί Οδοιπόροι κατεβαίνουν προς το Τείχος, η Σάνσα Σταρκ, στο Γουίντερφελ, μοιράζει γη στους συμμάχους άρχοντες, ενώ η Νταινέρις φτάνει στην πατρίδα της, το Ντράγκονστοουν, απ' όπου θα οργανώσει την επίθεση στο Κινγκς Λάντινγκ. Στο τρίτο επεισόδιο, η νεαρή Ταργκάριεν συναντά τον Σνόου στο Ντράγκονστοουν, ωστόσο δεν τον παίρνει με... καλό μάτι, γνώμη που της αλλάζει ο Τίριον Λάνιστερ τελικά. Ο άτακτος χρήστης, πάντως, «αποκαλύπτει» ότι Τζον και Ντενέρις θα κάνουν σεξ μέσα στη βάρκα που θα τους μεταφέρει στον Βορρά!

Στο τέταρτο επεισόδιο η Αρια Σταρκ φτάνει στο σπίτι της στο Γουίντερφελ, ενώ στο πέμπτο ο Τίριον συναντά ξανά τον αδελφό του, Τζέιμι Λάνιστερ, και του ζητάει να πείσει την αδελφή τους, Σέρσεϊ -, να παραδοθεί στην Ντενέρις, χωρίς αποτέλεσμα. Τα δύο τελευταία επεισόδια περιλαμβάνουν συγκλονιστικές μάχες. Ο Τζον Σνόου (Σταρκ ή και... Ταργκάριεν!) ανεβαίνει βόρεια να πολεμήσει τον Βασιλιά της Νύχτας, φτάνει κοντά στον θάνατο και σώζεται από την επέμβαση της Ντενέρις. Εκείνη όμως, χάνει έναν από τους δράκους της, τον Βισέριον, ο οποίος μετατρέπεται σε... ζόμπι και είναι εκείνος που τελικά θα ρίξει το Τείχος και οι Λευκοί Οδοιπόροι -και συνεπώς η Μεγάλη Νύχτα- θα ξεχυθούν στα βασίλεια των Ανθρώπων.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα