Η φωτογραφία του Αlpha μετά την απόφαση του ΣτΕ και το σχόλιο Λαζόπουλου

Μια φωτογραφία στο Facebook με λεζάντα «Από τον Alpha με αγάπη» ήταν το σχόλιο των εργαζομένων του Alpha μετά την απόφαση του ΣτΕ για τον νόμο των τηλεοπτικών αδειών.

Οι εργαζόμενοι που ζούσαν με την αγωνία του «μαύρου», καθώς ο Alpha δεν είχε πάρει μία από τις τέσσερις άδειες, πλέον χαμογελούν όπως φαίνεται και στη φωτογραφία:

Το σχόλιο Λαζόπουλου για την απόφαση του ΣτΕ: "είΣτΕ και φαίνεΣτΕ!"

Το δικό του σχόλιο για την απόφαση του ΣτΕ αναφορικά με τις τηλεοπτικές άδειες έκανε ο Λάκης Λαζόπουλος.

«Θέλω να ξεκινήσω από τη χαρά.

Σήμερα οι άνθρωποι που δουλεύουν στην τηλεόραση, δημοσιογράφοι, ηθοποιοί παραγωγοί, διοικητικό προσωπικό πήρανε μία μεγάλη ανάσα.

Το φάντασμα της ανεργίας που τρέχει πίσω από όλους τους Έλληνες, σταμάτησε να τους κυνηγάει.

Βεβαίως τη μεγάλη χαρά την παίρνουν οι ιδιοκτήτες καναλιών, οι οποίοι αφού πάρουν τα ωραία τους λεφτά πίσω, θα μπορούν να εκπέμπουν όπως και πριν.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι κέρδισαν τη μάχη με την κυβέρνηση και ισχυροποίησαν την τηλεδημοκρατία.

Δίκιο έχει αυτός που εμφανίζεται και μιλάει στο δελτίο, άδικο αυτός που δεν ακούμε την γνώμη του.

Επιβεβαιωθήκαμε για το ποιος κυβερνάει αυτό τον τόπο. Η χαρά των εργαζόμενων όμως, που ήταν όμηροι μίας κατάστασης για την οποία δεν έφταιξαν, χαροποιεί όλους.

Όπως χαρήκαμε για την επαναπρόσληψη των απολυμένων από τον Κυριάκο εργαζομένων της ΕΡΤ, όπως χαρήκαμε για 12.000 εργαζόμενους του Μαρινόπουλου για τους οποίους βρέθηκε λύση, έτσι θα χαρούμε και με τους ανθρώπους της ιδιωτικής τηλεόρασης που δεν έχασαν τις δουλειές τους!.

Το ΣτΕ όμως, δεν ήταν δυνατόν να βγάλει κάποια άλλη απόφαση. Όταν το ίδιο αυτό δικαστήριο έχει νομιμοποιήσει τα Μνημόνια ως συνταγματικά, επιβάλλοντας με αυτές του τις αποφάσεις συνθήκες κατοχής στον ελληνικό λαό, είναι προφανές ότι ακολουθεί νόμους που συντάχτηκαν για να υπερασπίζουν φιλελεύθερες πολιτικές και καθεστώτα.

Δεν μπορεί σε καμία περίπτωση η υποτέλεια, η υποτακτικότητα, η παράδοση της εθνικής κυριαρχίαςς και της ανεξαρτησίας της χώρας να κρίνεται συνταγματική για τον μέσο νου. Για τον κάθε νου.

Αυτό που δεν αντελήφθη ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πως οι νόμοι αυτοί είναι φτιαγμένοι εδώ και χρόνια σα κοστούμια για να χωρούν συγκεκριμένοι και να περισσεύουν οι πολλοί.

Τι μας είπε το ΣτΕ;

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα