Πρεμιέρα για τη νέα σειρα Αστέρας Ραχούλας: Καρυστινός - Βλαντή αποκαλύπτουν...

Στην ξεκαρδιστική κωμωδία «Αστέρας Ραχούλας», που κάνει πρεμιέρα στον Alpha τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου στις 21:50, τα γκολ πέφτουν βροχή όχι μόνο στο γήπεδο αλλά και στη ζωή των ηρώων της σειράς, που μας υπόσχονται απολαυστικές στιγμές.

O ασυμβίβαστος προπονητής Άρης Ζαγορίτης (Αντώνης Καρυστινός) καλείται να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη και να αναλάβει την τοπική ομάδα ποδοσφαίρου, για να τη σώσει από την καταστροφή. Η Μαργαρίτα (Παναγιώτα Βλαντή), ιδιοκτήτρια πανσιόν και παλιός του έpωτας, βάζει τις πινελιές της για να επιτευχθεί όχι μόνο η... σωτηρία της ομάδας, αλλά και των... εpωτευμένων ψυχών.

Λίγο πριν την πρεμιέρα οι δύο ηθοποιοί μίλησαν για τη σειρά σε συνέντευξη που παραχώρησαν στο περιοδικό "Τηλεθεατής" και στην Χρύσα Παχούμη.

Παναγιώτα Βλαντή

Τι θα δελεάσει το θεατή; «Η σειρά έχει χιούμορ, έpωτα, τρυφερότητα, ίντριγκα. Όλα αυτά, σε μια κοινωνία δύο χωριών».

Η ηρωίδα που υποδύεστε; «Η ηρωίδα ζούσε χρόνια στο εξωτερικό και γύρισε τα τελευταία χρόνια στη Ραχούλα. Διατηρεί μια πανσιόν».

Κρατά μυστικά και ντοκουμέντα; «Αρκετά, που θα αποκαλυφτούν στη συνέχεια. Έρχεται αντιμέτωπη και με το παρελθόν της. Καλείται, μάλιστα, να το αντιμετωπίσει από την αρχή».

Ο προπονητής είναι το πρόσωπο από το παρελθόν; «Είχαμε μια σχέση στο παρελθόν που έληξε άδοξα. Μετά από πολλά χρόνια, συναντιόμαστε ξανά για να λύσουμε την παρεξήγηση από το παρελθόν».

Είστε ο συνδετικός κρίκος για να αναλάβει ο προπονητής την ομάδα; «Συνωμοτεί το σύμπαν. Ο ίδιος, ερχόμενος στην Ραχούλα - που είναι ο τόπος του - και θέλοντας να βοηθήσει την ομάδα, μαζί με την εμφάνιση της Μαργαρίτας, θα αποδεχτεί την πρόταση. Άλλωστε, εκείνη κάποια στιγμή αναλαμβάνει ενεργά ρόλο στην ομάδα».

Παρακολουθείτε ποδόσφαιρο; «Μικρή έπαιζα μπάλα. Ως γνήσιο αγοροκόριτσο, έπαιζα τέρμα. Ο μπαμπάς μου με πήγαινε από μικρή στο γήπεδο. Δεν χάνω Μουντιάλ και κάποια μεγάλα παιχνίδια στο Champions League».

Αγαπημένοι σας ποδοσφαιριστές; «Ο Νεϊμάρ. Θεωρώ κορυφαίο τον Ρονάλντο, ανεξάρτητα από το χαρακτήρα του. Ο Ζινεντίν Ζιντάν, αν και έχει τελειώσει η καριέρα του».

Αγαπάτε τα σπορ; «Με φανατισμό. Όχι μόνο το ποδόσφαιρο, αλλά και το στίβο, την κολύμβηση και το τένις. Τώρα ασχολούμαι με το στίβο και συγκεκριμένα με το τρέξιμο. Ευελπιστώ να αρχίσω ξανά και το κολύμπι».

Αντώνης Καρυστινός

Ένας άξιος προπονητής στον πάγκο; «Ο Άρης Ζαγορίτης είναι ένας αντιήρωας. Ασυμβίβαστος. Γι' αυτόν το λόγο είναι εκτός προπονητικής και εκτός ομάδας. Γιατί, σε ένα ξέσπασμα ειλικρίνειας και αντίστασης, είπε τα πράγματα με το όνομά τους. Στο χώρο του αθλητισμού, πολλές φορές τα μέσα είναι αθέμιτα. Οπότε, βρέθηκε εκτός ομάδας».

Με θεμιτά μέσα ο Αστέρας σας καλεί να τον αναλάβετε; «Η Ραχούλα είναι νοσταλγία. Το μέρος που μεγάλωσε, αλλά για κάποιους λόγους έριξε μαύρη πέτρα πίσω του. Στο χωριό πρωτόπαιξε με την πρώτη του μπάλα. "Αθέμιτα" είναι τα μέσα, γιατί οι κάτοικοι του χωριού, συγγενείς και φίλοι, στήνουν αυθόρμητα ένα θέατρο για να τον παραπλανήσουν και να φτάσει στα προγονικά του. Οπότε, να του ζητήσουν βοήθεια».

Η επιστροφή είναι σαν μαξιλαράκι; «Η εσωτερική του ανάγκη για να ακουμπήσει κάπου».

Ανήκετε στους φιλάθλους; «Βλέπω ποδόσφαιρο, δεν υποστηρίζω κάποια ομάδα. Ούτε πηγαίνω στο γήπεδο. Μου αρέσει να βλέπω αυτό το πάθos και την ομαδικότητα. Κάποια στιγμή, γίνεται μαγικό».

Έθρεψε όνειρα πολλών πιτσιρικάδων... «Μεταπολεμικά, το να γίνει ένα παιδί ποδοσφαιριστής ήταν η επιδίωξή του. Τι πιο απτό από το να κερδίσεις βάζοντας ένα γκολ; Είτε ως ο ήρωας που βάζει το γκολ είτε ως ο συνεργάτης του ήρωα. Μεγάλο όνειρο για το παιδί που έπαιζε εκτός σπιτιού, χωρίς τεχνολογία αλλά με μεγαλύτερη παρέα».
greek-web-tv

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα