Με διαφωνία ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες

Για περίπου μία ώρα, χρόνος ελάχιστος για την κατάληξη σε οποιοδήποτε αποτέλεσμα, συνεδρίασε η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας για τις τηλεοπτικές άδειες. Σε διαφωνία μεταξύ των μελών της Ολομέλειας αναφέρονται πληροφορίες.

Σύμφωνα με πηγές, ο πρόεδρος του ΣτΕ, Νικ. Σακελλαρίου στην αρχή της διάσκεψης, αναφέρθηκε στην κρισιμότητα της υπόθεσης για τη χορήγηση των αδειών. Ο πρόλογος αυτός θεωρήθηκε από μέλη ως προσπάθεια να προκαταλάβει την κρίση των δικαστών.

Η αντιπαράθεση που ακολούθησε φαίνεται πως οδήγησε στη λήξη της διάσκεψης πριν καλά καλά ξεκινήσει.

Άγνωστο παραμένει προς το παρόν πότε θα συγκληθεί εκ νέου η διάσκεψη των ανώτατων δικαστών για να αποφανθούν σχετικά με την συνταγματικότητα ή μη του Νόμου Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες.

Από το Γραφείο του προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Εν όψει του κλίματος, το οποίο επιχειρείται να διαμορφωθεί τις τελευταίες, ιδίως, ημέρες από δημόσιες τοποθετήσεις και εκδηλώσεις ως προς την έκβαση της διασκέψεως της Ολομελείας του Συμβουλίου της Επικρατείας για τις εκκρεμείς ενώπιον του Δικαστηρίου υποθέσεις των τηλεοπτικών αδειών, ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας έκρινε ότι πρέπει να ματαιωθεί η προγραμματισθείσα (από 13/9/2016) για σήμερα διάσκεψη επί των υποθέσεων αυτώ

 

news247

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα