Μπρούσκο: Επιστρέφει πιο συγκλονιστικό από ποτέ!

Η καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Μπρούσκο», που αγκαλιάστηκε από την πρώτη στιγμή από το τηλεοπτικό κοινό και απέκτησε φανατικούς θαυμαστές και τα 3 χρόνια προβολής του, επιστρέφει την Κυριακή 2 Οκτωβρίου στις 20:00 με ένα συναρπαστικό διπλό επεισόδιο.

Ο 4ος κύκλος του «Μπρούσκο» θα συνεχίσει να μας καθηλώνει καθημερινά από Δευτέρα 3 Οκτωβρίου στις 21:00 με συγκλονιστικές εξελίξεις και νέα πρόσωπα που ανατρέπουν τα ως τώρα δεδομένα, δημιουργώντας ένα πέπλο μυστηρίου και πολλά ερωτήματα…

Ο 3ος  κύκλος της ρομαντικής, αλλά και παθιασμένης ιστορίας των δύο νέων, του Αχιλλέα Ματθαίου από την Κύπρο και της Μελίνας Γιαννακάκη από την Κρήτη, που θυμίζει τη διαχρονική ιστορία του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας, έκλεισε με ένα διπλό εντυπωσιακό επεισόδιο με φόντο την παραδοσιακή γιορτή του Κλήδονα και τους ήρωες να ζουν συναρπαστικές στιγμές σε ένα μεγάλο γλέντι που έκρυβε μυστικά και εκπλήξεις.

Το πιο δυνατό σημείο του τέλους του 3ου κύκλου, ήταν η γεώτρηση που έγινε στο οινοποιείο των Γιαννακάκηδων, η οποία θα γίνει και η αιτία για την αποκάλυψη ενός τρομερού μυστικού, που θα ανατρέψει τις ζωές του Αχιλλέα, της Μελίνας και του Σήφη και θα μας οδηγήσει σε έναν συναρπαστικό 4ο κύκλο του «Μπρούσκο».

Τι θα δούμε όμως στην πιο συναρπαστική σεζόν της αγαπημένης μας σειράς;

Ένας ανεξιχνίαστος φόνος κυριαρχεί στη ζωή των βασικών ηρώων. Ερωτήματα όπως η ταυτότητα του ανθρώπου που έχασε τη ζωή του, αλλά και αν πρόκειται για ατύχημα ή φόνο θα είναι βασικά στην αρχή της 4ης σεζόν.

Παράλληλα, θα παρακολουθήσουμε τις εξελίξεις στη ζωή των ηρώων που έχουν γίνει κομμάτι της τηλεοπτικής μας  καθημερινότητας.

Διαβάστε περισσότερα στο Ourlife. Τι θα δούμε στα επεισόδια της εβδομάδας που έρχετε;

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα