Παππάς: Είναι ντροπή που στήνουν δελτία ειδήσεων

“Όσοι θέλουν κόντρα εδώ, στην πολιτική ηγεσία που αναλαμβάνει την ευθύνη” είπε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς κάνοντας λόγο για “σπαρταρίσματα” ιδιοκτητών τηλεοπτικών σταθμών. “Η μέθοδος της τρομοκράτησης και της πίεσης των δημόσιων λειτουργών που δοκιμάζουν κάποιοι με οικονομική επιφάνεια, αυτά δεν περνάνε” τόνισε ο Νίκος Παππάς και συνέχισε λέγοντας: “Είναι ντροπή του Κοντομηνά, του Βαρδινογιάννη και του Αλαφούζου που στήνουν δελτία ειδήσεων”, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του Ποταμιού Ιάσωνα Φωτήλα.

Ο Νίκος Παππάς υποστήριξε ότι “διαγωνισμός με τέτοιο έλεγχο δεν έχει ξαναγίνει στο δημόσιο”, τονίζοντας ότι το συνολικό τίμημα των 246 εκατ. ευρώ δεν είναι “αέρας”. Ο υπουργός Επικρατείας υποστήριξε ότι «οριστικοί υπερθεματιστές είναι αυτοί που κατέθεσαν την υψηλότερη προσφορά. Δεν είναι αδειούχοι” και στάθηκε επιφυλακτικός και για το πόθεν έσχες και άλλων υποψηφίων, “φωτογραφίζοντας” τον Γιάννη Αλαφούζο: “Κρατηθείτε με τα πόθεν έσχες γιατί εδώ ακούω ότι ένας εκ των υπερθεματιστών δηλώνει ότι τις επόμενες δόσεις θα τις πληρώσει από τα κέρδη του σταθμού. Για να δούμε τι θα γίνει”, σημείωσε ο υπουργός Εποικρατείας.

Απαντώντας στα όσα ανέφερε ο βουλευτής του Ποταμιού για “βοσκοτόπια-επενδύσεις” του Χρ. Καλογρίτσα ο υπουργός Επικρατείας επικαλέστηκε ρεπορτάζ της “Καθημερινής”, το 2014, και το οποίο ανέφερε, όπως είπε, με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια την συγκεκριμένη επένδυση. “Το δημοσίευμα της Καθημερινής ντύνει τη συγκεκριμένη επένδυση με το success story του Αντώνη Σαμαρά και μιλάει για επενδύσεις έως 2 δις ευρώ”, σημείωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Επικρατείας.

Ο βουλευτής του Ποταμιού Ιάσωνας Φωτήλας… “συμβούλευσε” τον υπουργό Επικρατείας λέγοντας του “τις περούκες μην τις πετάξετε. Θα τις χρειαστείτε όταν θα φεύγετε νύχτα», αναφερόμενος σε όσα διαδραματίστηκαν στη Νέα Υόρκη με τον Νίκο Παππά να του απαντά σε σκληρό ύφος: “Στις μεταμφιέσεις είστε εσείς συνιθισμένος κ. Φωτήλα. Δεν κάνατε κριτική στους καναλάρχες. Ντροπή επιτέλους”.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα