Τηλεοπτικές άδειες: Συναγερμός από υπερπτήση drone. Η τέταρτη άδεια

Η διαδικασία για τη δημοπράτηση των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών μπορεί να ολοκληρωθεί ακόμη και αύριο, ανέφερε κυβερνητικός παράγοντας στο www.protothema.gr

Παραμένει άγνωστο, ποιοι είναι οι τρεις μέχρι τώρα κερδισμένοι της διαδικασίας και τι ποσά προσέφεραν για να αποκτήσουν μια τηλεοπτική άδεια πανελλαδικής εμβέλειας 12ετούς διάρκειας

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα στη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, όπου διεξάγεται ο μαραθώνιος διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες, λόγω της πτήσης ενός... drone!

Το drone προκάλεσε την κινητοποίηση των αστυνομικών Αρχών που βρίσκονται περιμετρικά της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης.

Συγκεκριμένα, άμεσα οι αστυνομικοί κινήθηκαν προς κάθε κατεύθυνση για τον εντοπισμό του χειριστή του μη επανδρωμένου αεροσκάφους.

Μέχρι στιγμής οι έρευνες έχουν αποβεί άκαρπες.

Σε ό, τι αφορά την εξέλιξη του διαγωνισμού, η μαραθώνια διαδικασία συνεχίζεται ομαλά.

Οι επιχειρηματίες αλλά και οι εκπρόσωποι των επιχειρηματικών σχημάτων που διεκδικούν τις τέσσερις άδειες βρίσκονται στη ΓΓΕΕ εδώ και 36 ώρες, ενώ πριν από λίγη ώρα κατέφθασε στην πύλη της ΓΓΕΕ το catering με το βραδινό μενού.

Παρά τα σενάρια, ουδείς γνωρίζει το παραμικρό για την πορεία της διαδικασίας μέσα στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, ενώ υπενθυμίζεται ότι ακόμα και οι «νικητές» των πρώτων αδειών είναι υποχρεωμένοι να μείνουν στα ειδικά διαμορφωμένα γραφεία τους μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας της δημοπρασίας και για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες.

Από το πρωί υπήρξαν συνεχείς επιδόσεις ασφαλιστικών μέτρων, οι οποίες θυροκολλήθηκαν από δικαστικούς επιμελητές στην είσοδο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, και αφορούν είτε τη διαδικασία της δημοπρασίας είτε τους ίδιους τους επιχειρηματίες στρεφόμενοι ο ένας κατά του άλλου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα