Ο δικηγόρος του Alpha για τα ασφαλιστικά μέτρα

Πρόκειται για την «αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που αφορά τις υποψηφιότητες, δηλαδή, ορισμένα ζητήματα που αφορούν το έγκυρο των υποβληθεισών υποψηφιοτήτων για τη συμμετοχή τους στον διαγωνισμό» διευκρίνισε ο δικηγόρος του Alpha, Χαράλαμπος Χρυσανθάκης μιλώντας στον ΣΚΑΪ, αναφερόμενος στη θυροκόλληση της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων στην είσοδο της ΓΓΔΕ, και συνέχισε λέγοντας:

«Είναι το κομμάτι αυτό, επί του οποίου, σε ένα πρώτο στάδιο ο πρόεδρος του ΣτΕ και τώρα θα τα δει πια το δικαστήριο- και αφορά ακριβώς το παραδεκτό της συμμετοχής ορισμένων υποψηφίων στον διαγωνισμό αυτό».

Ερωτηθείς συγκεκριμένα, σχετικά με το ποιους υποψηφίους αφορά, ο κ. Χρυσανθάκης απάντησε: «Μεταξύ άλλων, η εταιρεία Ραδιοτηλεοπτική, η εταιρεία του κ. Καλογρίτσα, είναι η εταιρεία Dimera, είναι οι εταιρείες αυτές για τις οποίες υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα παράπονα, σε σχέση ακριβώς με το ‘ορισμένοι λόγοι –όπως λέμε- ακυρώσεως’, λόγοι ασφαλιστικών μέτρων για τους οποίους πιστεύουμε ότι δεν θα έπρεπε να συμμετέχουν στον διαγωνισμό αυτό».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα