Σε υποχρεωτική άδεια δημοσιογράφοι του STAR

Κλίμα αγωνίας επικρατεί για ορισμένους δημοσιογράφους του Star, οι οποίοι γύρισαν από τις καλοκαιρινές διακοπές τους και αντί να πιάσουν αμέσως δουλειά, η διοίκηση τους ανακοίνωσε ότι θα πάρουν αναγκαστική άδεια μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του zappIT, την ίδια ώρα που γίνονται προσλήψεις νέων ατόμων, συνάδελφοι δημοσιογράφοι, ικανοί και με “θητεία” πολλών ετών στο κανάλι παραμένουν σε αβεβαιότητα και δεν ξέρουν τι μέλλει γενέσθαι με την εργασία τους.

Δεν είναι, μάλιστα, η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό στον τηλεοπτικό σταθμό Star, καθώς και παλαιότερα, δημοσιογράφοι επέστρεψαν από την άδειά τους τον Σεπτέμβριο και τέθηκαν σε καθεστώς αναμονής, μέχρι νεοτέρας. Κάποιοι από αυτούς, τότε, είχαν δει την πόρτα της εξόδου, ενώ άλλοι είχαν παραμείνει τελικά στο κανάλι και αξιοποιήθηκαν σε άλλα “πόστα”.

Η κατάσταση που επικρατεί είναι βασανιστική για τους συναδέλφους, οι οποίοι θα έπρεπε να ενημερωθούν νωρίτερα για το τι συμβαίνει, προκειμένου και οι ίδιοι να μπορούν να αναζητήσουν αλλού εργασία, σε περίπτωση που το κανάλι αποφασίσει να τους θέσει εκτός.

Πρόκειται για πασίγνωστους δημοσιογράφους και ρεπόρτερ του Star που μετρούν πολλά χιλιόμετρα τηλεοπτικής πορείας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα