Ευαγγελία Αραβανή: Τι λέει για X Factor και Ελένη Μενεγάκη

Για όλους και για όλα μίλησε η Ευαγγελία Αραβανή, σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη. Η παρουσιάστρια μίλησε, εκτός των άλλων, για την πολυσυζητημένη συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη.

Η Ευαγγελία Αραβανή μίλησε στον Αλέξανδρο Πρίφτη και το Down Town Κύπρου για το X Factor, τα επόμενα σχέδια, αλλά και το αν αυτά περιλαμβάνουν μια πρωινή εκπομπή…

Το «X-Factor» ήταν αυτό που ήθελες να κάνεις, ως επόμενο βήμα στην καριέρα σου; «Δεν το σκέφτηκα έτσι ποτέ. Σίγουρα, όμως, ήταν μία εκπομπή, ένα show, που πραγματικά με έκανε ευτυχισμένη το γεγονός ότι ήμουν μέλος και κομμάτι της. Δεν οραματίζομαι πράγματα, δεν έχω στόχους, αν θες. Και μόνο που μου πρότειναν να είμαι σε αυτό το project, με χαροποίησε ιδιαίτερα. Ευτυχώς, πήγαν όλα καλά.».

Έχεις την εναλλακτική, αν κάτι δεν πάει καλά με τον χώρο; «Δεν το έχω σκεφτεί ιδιαίτερα, όμως, αν θα έκανα κάτι αυτό θα είχε σχέση με τον χορό. Από μικρή τον λάτρευα και ήθελα να ασχοληθώ. Το έκανα για πάρα πολλά χρόνια. Ήθελα να γίνω δασκάλα μπαλέτου. Ναι, σε μία δύσκολη περίπτωση, μπορεί να διάλεγα αυτό το δρόμο. Μπορεί, όμως, και κάτι άλλο. Δεν ξέρω.»

Είναι αλήθεια ότι θα είσαι και στο «X-Factor 2»; «Αυτό δεν το ξέρω ακόμα να στο πω με σιγουριά. Είναι πάρα πολύ νωρίς. Το κανάλι έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον του να επαναλάβει το παιχνίδι αυτό κι έχουν πει ότι θα το κάνουν και τη νέα σεζόν. Ακόμα δεν έχουμε κάποια επίσημη ενημέρωση, ούτε κάτι συγκεκριμένο να σου πω. Οπότε, θα περιμένουμε να δούμε.»

Πρόσφατα γράφτηκε σε sites και blogs, ότι σου έχει γίνει ήδη πρόταση από τον Alpha, προκειμένου να ενταχθείς στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Ισχύει κάτι τέτοιο;«Κοίτα, αυτή τη στιγμή που μιλάμε είναι μία πολύ ρευστή περίοδος που γίνονται γενικές συζητήσεις. Πολλά μπορεί να λέγονται. Κάποια ισχύουν και κάποια όχι. Δεν θέλω να σου επιβεβαιώσω ή να σου διαψεύσω κάτι που μπορεί να ισχύει, αλλά μπορεί και να μην ευσταθεί. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει πάντως. Ειλικρινά όμως, μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε, δεν έχω κάτι σίγουρο να σου πω. Είναι όλα στον αέρα.»

Θα ήθελες να κάνεις πρωινή εκπομπή; «Η αλήθεια είναι ότι εσείς με πιέζετε να το σκεφτώ, που με ρωτάτε. Ναι, θα το σκεφτόμουν. Στην ψυχαγωγία ανήκει, οπότε δεν είναι κάτι έξω από εμένα. Δεν είναι δελτίο ειδήσεων. Τώρα πια, στις μέρες μας, δεν είναι και να πεις κάτι. Τόσες ανατροπές συμβαίνουν. Άλλα κανάλια κλείνουν, ζώνες διαλύονται… Αν μου γίνει μία τέτοια πρόταση στο μέλλον, θα το σκεφτόμουν παραπάνω από μία φορά. Σημασία για μένα έχει το να νιώθω εγώ ασφαλής με αυτό που πάω να κάνω, αλλά και με το πόσο έτοιμη θα είμαι τη δεδομένη χρονική στιγμή.»

markos

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα