Justice League: Πόσοι υπερήρωες χωράνε σε ένα τρέιλερ;

Ο Μπάτμαν, Μπεν Άφλεκ στρατολογεί μια «εθνική υπερηρώων» σε ένα κινηματογραφικό πρωτάθλημα για το οποίο μοιάζει να θέλουμε διαρκείας!

Το Comic Con, όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος, έμελλε να χαρίσει πολλές ξεχωριστές «ματιές» σε μερικά από τα πιο πολυαναμενόμενα πρότζεκτ. Έτσι, και φέτος στο Σαν Ντιέγκο, όπου λαμβάνει χώρα η ετήσια συνάντηση των φανατικών των κόμικ, των sci fi ταινιών, αλλά και πολλών τηλεοπτικών σειρών, έκαναν την επίσημη πρώτη τους εμφάνιση πολλά και ενδιαφέροντα ανάγοντας τον ανταγωνισμό Marvel και DC Comics σε έναν υψηλών προδιαγραφών ντέρμπι.

Και μπορεί το «Batman v Superman: Η Αυγή της Δικαιοσύνης» να μας απογοήτευσε, η DC Comics όμως δεν έχει παίξει ακόμη το πιο γερό χαρτί της. Για την ακρίβεια μοιάζει να έκανε το «Batman v Superman: Η Αυγή της Δικαιοσύνης» μόνο και μόνο για να το προλογίσει.

Μιλάμε φυσικά για το «Justice League», που θα συγκεντρώνει κάποιους από τους βασικούς ήρωες του σύμπαντος της DC, όπως, την Wonder Woman (της οποίας η ταινία έχει ήδη τρέιλερ), τον Aquaman, τον Cyborg και τον Flash, οι οποίοι θα έχουν και τις σόλο ταινίες τους, αρχής γενομένης με την Wonder Woman τον Ιούνιο του 2017. Θα ακολουθήσει ο Flash στις 23 Μαρτίου του 2018, ο Aquaman στις 27 Ιουλίου του ίδιου έτους και ο Cyborg, στις 3 Απριλίου του 2020.

Και επειδή η υπομονή είναι κάτι που μπορεί να φέρει τη λήθη σε κάτι τέτοιες υποθέσεις, η DC Comics φρόντισε να μας υπενθυμίσει ότι οι υπερήρωές της είναι ζωντανοί εκεί έξω, διαθέτουν ξεχωριστές δυνάμεις, χιούμορ (σε περίπτωση που το ξεχάσαμε μετά το  «Batman v Superman: Η Αυγή της Δικαιοσύνης») γοητεία και ετοιμάζονται να μας συναντήσουν. Γι’ αυτό έδωσε στη δημοσιότητα ένα τρέιλερ που αν μη τι άλλο δε θα ξεχάσουμε γρήγορα.

Τη σκηνοθεσία του «Justice League» έχει αναλάβει ο Ζακ Σνάιντερ και αναμένεται να βγει στις αίθουσες το φθινόπωρο του 2017.

 

cinemag

 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα