Χωρίζει τελικά το διάσημο τηλεοπτικό ζευγάρι Λιάγκα - Σκορδά

Κοινή συναινέσει ολοκλήρωσε την κοινή τηλεοπτική του ζωή το διάσημο τηλεοπτικό ζευγάρι Λιάγκα - Σκορδά καθώς ο ΑΝΤ1 συμφώνησε με την απαίτηση του ζευγαριού να μην συμπαρουσιάζουν από τη νέα σεζόν την πρωινή εκπομπή.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο τηλεοπτικός χωρισμός, φούντωσε τις φήμες και για την προσωπική σχέση του ζευγαριού καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα έχουν πυκνώσει τα σύννεφα στο γάμο τους.

Ανεξάρτητα από τις εξέλιξεις στην προσωπική τους σχέση το δεδομένο είναι ότι αυτή την περίοδο ο ΑΝΤ1 σε συνεργασία με την παρουσιάστρια και την ομάδα του πρωινού αναζητούν τα πρόσωπα που θα πλαισιώνουν στο πάνελ τη Φαίη, αφού όπως ήδη αναφέρθηκε η εκπομπή θα είναι πλέον «χτισμένη» πάνω της. Το επιτελείο της εκπομπής αναζητά ένα συμπαρουσιαστή που θα μπορεί να καλύψει την απουσία του Γιώργου Λιάγκα, ο οποίος σήκωνε και το μεγαλύτερο βάρος της εκπομπής. Το πρόσωπο αυτό θα πρέπει να γνωρίζει την καλλιτεχνική επικαιρότητα, να έχει τη δυνατότητα να σχολιάζει και φυσικά να ταιριάζει με τη Φαίη και να τη στηρίζει. Στον ΑΝΤ1 υπάρχει αισιοδοξία ότι η Φαίη μπορεί να σηκώσει το βάρος της εκπομπής χωρίς την παρουσία του Γιώργου Λιάγκα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα