Βατερλό στο Ε μετά τη λήξη της συνεργασίας με τη Ρούλα Κορομηλά!

«Βατερλό» στο Ε μετά τη λήξη της συνεργασίας με τη Ρούλα Κορομηλά! Μετά την οικοδέσποινα και τους συνεργάτες του «Bravo Ρούλα», ούτε οι συντελεστές του «Αποκαλυπτικά» θα μπουν στο πλοίο για τη Σύρο, αφού δεν θα βγει τελικά καμία εκπομπή από την «αρχόντισσα των Κυκλάδων».

Η εξέδρα που είχε αρχίσει να στήνεται στην πλατεία Μιαούλη ξηλώθηκε ήδη. Οι εξελίξεις ήταν αλυσιδωτές, καθώς ακόμη και ο δήμαρχος Σύρου Γιώργος Μαραγκός δήλωσε στην «Εspresso» ότι «καμία ή κανέναν άλλον παρουσιαστή δεν μπορούμε να φανταστούμε να κατεβαίνει από τα σκαλιά του δημαρχείου της Ερμούπολης, παρά μόνο τη Ρούλα Κορομηλά.

Εχει ταυτιστεί με το νησί μας από τη δεκαετία του 1990 στη συνείδηση των κατοίκων, αλλά και στη συντριπτική πλειονότητα του τηλεοπτικού κοινού. Στη Ρούλα οφείλουμε χίλια καλά όσον αφορά τη διαφήμιση της Σύρου. Ευτυχώς που το Ε δεν μας ζήτησε να πραγματοποιηθεί κάποια άλλη εκπομπή στο δημαρχείο της Σύρου, γιατί ως συνδιοργανωτές θα ήμασταν αρνητικοί». Αξίζει να σημειωθεί ότι από το ταμείο του δήμου θα έβγαιναν για το σόου 20.000 ευρώ.

Την ίδια ώρα, στο Ε επικρατεί ψυχροπολεμική ατμόσφαιρα. Μάλιστα, το παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι το κανάλι έστειλε χθες διόρθωση στην προχθεσινή ανακοίνωση, αναφέροντας: «Η συνεργασία με τη Ρούλα Κορομηλά, βάσει της υπογεγραμμένης συμφωνίας με το κανάλι, έληγε στις 19 Ιουνίου 2016 και την ευχαριστεί για την άψογη συνεργασία». Αφού έληγε λοιπόν στις 19 Ιουνίου, γιατί είχε ετοιμαστεί σόου στη Σύρο για τις 26 Ιουνίου και είχαν κλειστεί ακόμη και δωμάτια ξενοδοχείων; Από το στενό περιβάλλον της Ρούλας διαχέονται πληροφορίες ότι οι πιστοί φίλοι της Αντώνης Ρέμος, Ελενα Παπαρίζου (καλεσμένοι του σόου) δεν θα πήγαιναν στη Σύρο χωρίς εκείνη.

Ρούλα Κορομήλα: Η επίσημη απάντηση της μετά την αποχώρηση της από το Ε

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα