Μήπως η Κατερίνα Καινούργιου αποτελεί παρελθόν για τον ALPHA;

Μήπως η Κατερίνα Καινούργιου αποτελεί παρελθόν για τον ALPHA;

Όπως όλα δείχνουν όμως, οι ιθύνοντες του καναλιού της Κάντζας δεν έχουν σκοπό να δώσουν το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν ούτε στο «Λόγω Tivis» ούτε και στην Κατερίνα. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η Ντέπυ Γκολεμά μέσα από τη στήλη της «Mέχρι Κεραίας» στη Real Life.

Η τηλεκριτικός υποστήριξε με τον καυστικό τρόπο που τη διακρίνει πως η ξανθιά παρουσιάστρια αποτελεί πλέον παρελθόν για τον ALPHA καθώς το κανάλι της Κάντζας δεν φαίνεται να είναι διατεθειμένο να της ανανεώσει το συμβόλαιο για τον επόμενο χρόνο.

Πιο συγκεκριμένα έγραψε: «Η Κατερίνα Καινούργιου αποτελεί παρελθόν για τον ALPHA. Και από ό,τι φαίνεται, δεν θα είναι η μόνη. Απλώς, κάποιες αποφάσεις δεν παίρνονται εν θερμώ».

Μία δύσκολη τηλεοπτική χρονιά φτάνει στο τέλος της για την Κατερίνα Καινούργιου, αφού η εκπομπή της «Λόγω Tivis» πέρασε από σαράντα κύματα και δεν κατάφερε να επιβιώσει στην τηλεοπτική αρένα.

Μέχρι να μπει στη μάχη ο ανταγωνισμός η εκπομπή πήγαινε μέτρια στα νούμερα τηλεθέασης, ενώ μετά το τέλος του «Spata Live» έδειξε μνα έχει μια μικρή άνοδο. Παρότι η εκπομπή ήταν προγραμματισμένο να ρίξει αυλαία πριν από ένα μήνα, κατάφερε να πάρει μια μικρή παράταση μέχρι την περασμένη εβδομάδα.

Λέτε η Κατερίνα να είναι μόλις η αρχή της «εκκαθάρισης»;

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα