Χωρίς δάκρυα αλλά με ευχαριστώ ολοκληρώθηκε το Λόγω Tiviς

Χωρίς δάκρυα αλλά με πολλά ευχαριστώ ολοκληρώθηκε στον Alpha η πορεία του “Λόγω Tiviς”. Σύσσωμη η παρέα – με τον Αντώνη Βλοντάκη να επιστρέφει κι εκείνος για το φινάλε της αποχαιρέτισε τους τηλεθεατές, με την εκπομπή να ρίχνει οριστικά αυλαία νωρίτερα από το υπόλοιπο πρόγραμμα του τηλεοπτικού σταθμού.

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν έκρυψε το άγχος της τα τελευταία λεπτά, ωστόσο παρέμεινε χαμογελαστή ως το τέλος, εξάλλου η ίδια έδωσε ραντεβού για την επόμενη τηλεοπτική χρονιά.

«Ένα πάρα πολύ όμορφο ταξίδι που λέγεται Λόγω TiViς έφτασε στο τέλος του. Ολοκληρώνεται λίγο νωρίτερα, έτσι μου αρέσει να το λέω, ούτε κόβεται, ούτε σταματάει. Θέλω να αρχίσω πρώτα με τους συνεργάτες μου: Αντώνη, Χρήστο, Δημήτρη, Γιώργο, Αντωνία, Φωτεινή θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου ειλικρινά. Όταν μου ανακοίνωσαν ότι θα αναλάβω την μεσημεριανή ζώνη του σταθμού και θα έχω δίπλα μου νέα παιδιά, ταλαντούχα παιδιά, παιδιά που δεν έχουν τεράστια εμπειρία μπροστά από τις τηλεοπτικές κάμερες – δεν το λέω υποτιμητικά, το λέω για καλό – η αλήθεια είναι ότι υπήρχε μια φοβία. Δουλεύοντας όμως μαζί σας κατάλαβα πόσο ταλαντούχοι είστε, πόσο ιδιαίτεροι είστε, πόσο δουλευταράδες είστε και πόσο αγαπάτε αυτό που κάνετε και για εμένα αυτό είναι και το Α και το Ω. Σας εύχομαι καλή επιτυχία, μπορεί μελλοντικά να ξανασυνεργαστούμε, δεν ξέρει κανείς ακόμα τι θα γίνει, πάντως είτε συνεργαζόμαστε, είτε όχι, σας εύχομαι τα καλύτερα, γιατί τα καλύτερα σας αξίζουν, μέσα από την καρδιά μου σας το λέω» είπε η Κατερίνα Καινούργιου αναφερόμενη στους on camera συνεργάτες της και συνέχισε με τους υπόλοιπους συντελεστές της εκπομπής…

«Σας είπα πριν για τη δημοσιογραφική ομάδα η οποία όλα αυτά τα χρόνια σε αυτή τη ζώνη δίνει τον καλύτερο της εαυτό. Γνωρίζεται και εσείς τηλεθεατές μου, ότι είναι μια δύσκολη ζώνη, μια ζώνη με ανταγωνισμό, με πάρα πολλά τηλεοπτικά προϊόντα, είστε και εσείς πια μέσα στο παιχνίδι, διαβάζετε, ξέρετε πολύ καλά τι συμβαίνει, δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και προσπαθούμε με νύχια και με δόντια να είμαστε αξιοπρεπείς και νομίζω ότι αυτό το καταφέραμε φέτος. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη δημοσιογραφική ομάδα και στον αρχηγό αυτής της ομάδας που είναι ο αρχισυντάκτης μας, ο Γιώργος Βλαχογιάννης. Ο Γιώργος είναι ο πρώτος αρχισυντάκτης που δούλεψα και με βοήθησε πάρα πολύ την εποχή του Δέστε τους! και είναι ο αρχισυντάκτης που με ανέλαβε τώρα σε ρόλο κεντρικής παρουσιάστριας. Γιώργο σε αγαπώ μέσα από την καρδιά μου. Ένα χειροκρότημα και στον σκηνοθέτη μας τον Περικλή Βούρθης, στην παραγωγή μας, στους ανθρώπους πάνω στο κοντρόλ σε όλους τους ανθρώπους  που δούλεψαν για αυτή την εκπομπή.»

Θέλω να σας πω το εξής: είναι μία εκπομπή η οποία αγαπήθηκε πάρα πολύ κι από εμένα προσωπικά και από όλους τους συνεργάτες. Εγώ αυτό που θέλω να πω είναι ότι τα τελευταία 6 χρόνια βρίσκομαι στο δυναμικό του Alpha και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για αυτό, διότι για εμένα είναι πάρα πολύ σημαντικό να αγαπάς αυτό που κάνεις και να δουλεύεις με υγιείς ανθρώπους και ωραίους. Κι εγώ αυτά τα τελευταία χρόνια στον Alpha νιώθω σαν να είμαι στο σπίτι μου, με έχουν αγκαλιάσει τόσο πολύ, έχω τέτοιο συναισθηματικό δέσιμο με τον συγκεκριμένο σταθμό που είμαι πολύ χαρούμενη που ανήκω και εγώ στο δυναμικό του και είμαι ένα από τα παιδιά του. Αγαπημένοι μου τηλεθεατές, το πιο μεγάλο ευχαριστώ θέλω να το πω σε εσάς που όλα αυτά τα χρόνια με στηρίζεται και στηρίζετε τις εκπομπές στις οποίες συμμετέχω, αλλά και φέτος με στηρίξατε σε αυτό το επαγγελματικό μου βήμα που ήταν το ένα σκαλάκι παραπάνω για εμένα.

Ξέρετε πόσο αγαπάω αυτό που κάνω, σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, εύχομαι να περάσετε ένα πολύ όμορφο καλοκαίρι, ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι, να ξεκουραστείτε, να ανανεωθείτε και θέλω κι εγώ να ανανεώσω το ραντεβού μαζί σας  με τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Καλό καλοκαίρι, να περάσετε όμορφα, φιλάκια πολλά, σας ευχαριστώ όλους» ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου κλείνοντας το Λόγω TiViς με ένα φιλί και το τραγούδι του Γιώργου Δημητριάδη «Όσα μου έχεις χαρίσει».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα