Εξελίξεις και ανατροπές στο Mega

Μέρα διαρκών εξελίξεων και ανατροπών στα δεδομένα που ισχύουν για το Mega φέρνει η νεότερη ενημέρωση του Νίκου Πεφάνη στους εργαζομένους, σύμφωνα με την οποία οι μέτοχοι του καναλιού είναι έτοιμοι να βάλουν έως αύριο 17,5 εκατ. ευρώ, ώστε να μην τραβήξουν το «σωληνάκι» οι τράπεζες, όπως αποκάλυψε το Koolnews.gr .

Ο εκτελών χρέη διευθύνοντος συμβούλου είπε στους εργαζομένους, μιλώντας εκ μέρους των μετόχων, ότι πλέον η μπάλα βρίσκεται στα πόδια των τραπεζών, οι οποίες και θα αποφασίσουν αν θα αποδεχθούν την πρόταση των μετόχων και σύμφωνα με τον ίδιο, δύσκολα θα την αρνηθούν.

Έτσι, σύμφωνα με την ενημέρωση, οι δύο παλιοί μέτοχοι του Mega, Γιώργος Μπόμπολας (7,5 εκατ. ευρώ) και Σταύρος Ψυχάρης (5 εκατ. ευρώ), βάζουν το μερίδιό τους που είναι συνολικά 12,5 εκατ. ευρώ και ένας νέος, ο Θεοχάρης Φιλιππόπουλος, θα προσθέσει 5 εκατ. ευρώ. Μάλιστα, ο κ. Ψυχάρης επιβεβαίωσε την είδηση αυτή μιλώντας σε στενούς του συνεργάτες.

Ο κ. Πεφάνης ενημέρωσε επίσης ότι σήμερα το βράδυ, έως αύριο το πρωί, θα απαντήσει η πλευρά Βαρδινογιάννη διά εκπροσώπου της εάν θα συμμετάσχει και εκείνη στην ΑΜΚ, συμμετέχοντας με το μερίδιό της που είναι άλλα 5 εκατ. ευρώ, ώστε να φτάσει συνολικά τα 22,5 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα