Μπρούσκο 4ος κύκλος – Οι αποχωρήσεις και τα νέα πρόσωπα!

Το Μπρούσκο είναι από τα πρώτα σίριαλ που πήρε το «πράσινο φως» ώστε να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία του για την επόμενη σεζόν. Το τελευταίο επεισόδιο του 3ου και συγκλονιστικού κύκλου αναμένεται να το παρακολουθήσουμε στα τέλη Ιουνίου, ενώ σύμφωνα με το περιοδικό MΥtv και την Σοφία Τσίρκα τα μαγειρέματα για τον 4ο κύκλο έχουν ήδη ξεκινήσει. Πολλές ιστορίες ολοκληρώνονται φέτος, με κάποιους πρωταγωνιστές να χαιρετούν το τηλεοπτικό κοινό και να δίνουν τη σκυτάλη σε άλλους, οι οποίοι φέρνουν αέρα ανανέωσης.

Ο Μανωλιός, η Λουκία, η Άννα, η Όλγα και ο Νικηφόρος λοιπόν δεν θα συνεχίσουν. Αρχίζοντας από τον Μανωλιό, τον οποίο υποδύεται εδώ και τρία χρόνια ο Ανδρέας Βούγιουκας, το σενάριο, το οποίο υπογράφει η Βάνα Παπαδημητρίου, τον θέλει να φεύγει μόνιμα από την Κρήτη, εξαιτίας ενός μεγάλου έρωτα. Το όνομα αυτής Πίπα. Η τελευταία ερωτεύεται κεραυνοβόλα τον Κρητικό και, μετά από μια πρόταση γάμου, αποφασίζουν να φύγουν για τη χώρα καταγωγής της.

Η Λουκία (Στέλλα Κωστοπούλου) από την άλλη, θα βρεθεί ακόμα μια φορά σε μεγάλο κίνδυνο, μέχρι να κάνει ο ρόλος της τον κύκλο του. Ειδικότερα, γοητεύεται από έναν φίλο της Αμερικάνο, τον Ρίτσαρντ και μαζί του θέλει να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της, μακριά από την Κρήτη, στην Αμερική. Ωστόσο λογαριάζει χωρίς τον Νικηφόρο, ο οποίος βλέποντας συνεχώς την πρώην αγαπημένη του με τον Ρίτσαρντ, θολώνει. Το πάθος του για εκείνη πλέον είναι αρρωστημένο και φτάνει στο σημείο να την απαγάγει. Όλοι κινητοποιούνται για να τους εντοπίσουν και να σώσουν την κοπέλα από τα χέρια του Νικηφόρου, ο οποίος έχει αποδείξει πως είναι αδίστακτος. Ο Παύλος με τον Σήφη τους ψάχνουν παντού, ενώ το ίδιο πράττει και η Αστυνομία. Στο τέλος, η Λουκία επιστρέφει στους οικείους της, αλλά αποφασίζει να τα αφήσει όλα πίσω και να φύγει με τον αγαπημένο της. Στο μεταξύ, ο Νικηφόρος καταφέρνει να διαφύγει και να εξαφανίζεται μια για πάντα. Να σημειώσουμε εδώ πως και ο Μάνος Γαβράς, που υποδύεται τον συγκεκριμένο ήρωα, είχε συμφωνήσει να συμμετέχει μόνο για μια σεζόν.

Στο μεταξύ, και η Αναστασία Δρακά, ως Άννα φεύγει από το Μπρούσκο. Συγεκριμένα, καθώς η σχέση της με τον Πάτροκλο είναι τεταμένη, οι δυο τους παίρνουν διαζύγιο. Εκείνη δεν κρατά αποστάσεις μόνο από εκείνον, αλλά και από όλους και όλα που την έχουν πληγώσει και την έχουν ταλαιπωρήσει. Η γυναίκα αναλαμβάνει να εκπροσωπήσει τους Γιαννάκηδες και τους Ματθαίους στην Ιταλία και να είναι υπεύθυνη για τις παραγγελίες τους από τους Ιταλούς. Έτσι, και εκείνη ετοιμάζεται να γυρίσει το τελευταίο της επεισόδιο.

Τα νέα πρόσωπα
Πέρα από τις αποχωρήσεις, θα έχουμε πολλά νέα πρόσωπα. Πρώτη από όλους στα επόμενα κιόλας επεισόδια θα γνωρίσουμε τη Φιόνα Γεωργιάδη, η οποία υποδύεται την Άλκηστη. Την τελευταία ερωτεύεται σφοδρά ο Σήφης, ο οποίος νιώθει πρωτόγνωρα συναισθήματα από την πρώτη κιόλας στιγμή που τη βλέπει. Οι δυο τους θα αναπτύξουν μια ιδιαίτερη σχέση, όμως θα αντιμετωπίσουν πολλά εμπόδια. Η Άλκηστη είναι παντρεμένη με τον Αλκιβιάδη, τον οποίο θα ενσαρκώσει ο ηθοποιός Μανώλης Κλωράκης. Ο Αλκιβιάδης είναι παλιός γνώριμος του Σήφη, μιας και ήταν συμμαθητές, αλλά και γιατί οι γονείς τους είναι οικογενειακοί φίλοι πολλά χρόνια. Ο νεαρός δικηγόρος, μάλιστα, θα εμπλακεί και με τον Διαμαντή, μιας και θα τον εκπροσωπήσει στη δίκη του, που θα δούμε στα προσεχή επεισόδια. Παράλληλα, ακόμη ένα πρόσωπο κάνει την εμφάνιση του. Ο λόγος για τον Νίκο Πολυδερόπουλο, ο οποίος θα μπει στο Μπρούσκο ως Μύρος Τζουτζουλάκης. Ο Μύρος θα αναστατώσει τη ζωή της Δάφνης. Πρόκειται για έναν μυστηριώδη και ευκατάσταστο νέο, ο οποίος κυκλοφορεί στα Χανιά με λιμουζίνα, αλλά η μεγάλη του αγάπη είναι τα άλογα. Η Δάφνη έρχεται σε επαφή μαζί του, όταν κατά τη διάρκεια ενός περίπατου με την Κωνσταντίνα και τη Γεσθημανή τον συναντούν. Η γυναίκα γοητεύεται αμέσως από το παρουσιαστικό του και από αυτό που βγάζει και επιθυμεί να μάθει περισσότερες πληροφορίες για εκείνον. Άλλωστε, η σχέση της με τον Μάρκο έχει τελειώσει και μετά τις τελευταίες εξελίξεις με τον Διαμαντή θέλει να συνεχίσει τη ζωή της. Ακόμα ένας μυστηριώδης άντρας, όμως εισβάλλει στη σειρά και φέρνει τα πάνω κάτω στη ζωή του Πάτροκλου. Ο λόγος για τον τοκογλύφο από τον οποίο ο νεαρός δανείζεται χρήματα, προκειμένου να αγοράσει από την Άννα το μισό σπίτι. Μέχρι στιγμής καμία πληροφορία δεν είναι ανακοινώσιμη για το ποιος θα τον ενσαρκώσει.

zappit

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα